O firmi

Kvalitet i trud se uvek isplati

Kako je nastao WebHosting

Još 2014 godine krenuli smo zvanično sa radom. Od freelencera do firme put je bio dug. Iskustvo u programiranju je više do 10 godina. Broj klijenata se sve više povećavao. U potrazi za kvalitetnim hostingom i dobrom uslugom probali smo sve domaće hosting provajdere kao i dobar deo stranih.

No nismo uspeli da nađemo baš ono što nam treba. Uvek je bilo par zamerki, sporo učitavanje, nedostupna/nestručna podrška, uptime i slični problemi koji se i dan danas javljaju. Kako smo radili sajtove imali smo i klijente koji nisu razumeli šta je hosting već samo znaju da im sajt nije dostupan a naravno odgovorni smo bili mi jer smo i mi birali hosting.

Posle velikih razočarenja odlučili smo da krenemo sa svojim serverom. Kako su klijenti bili prezadovoljni brzinom i dostupnošću onda smo odlučili da se oprobamo i da pružamo hosting usluge i drugima. Posle ogromnog odziva i reči hvale krenuli smo zvanično da radimo i sa hostingom. Tako da smo došli do danas da je glavni naš adut besprekorna usluga, dostupni i brzi serveri a ogroman broj klijenata nalazi put do nas preko preporuke.

Stoga možemo slobodno da kažemo da smo najbolji u onome što radimo i ovim ne hvalimo sami sebe već citiramo klijente koji ovo govore svakog dana čim se jave i potraže pomoć ili savet putem LiveChat-a.

Kada smo kod LiveChat-a opcija podrške putem LiveChata uopšte nije bila moguća u Srbiji pa smo mi prvi krenuli sa tim što je izazvalo ogromno oduševljenje kako klijenata tako i konkurencije pa su sa zadovoljstvom i oni prihvatili.
Drago nam je da smo firma koja kreira zdravu konkurenciju i da pomažemo da svi zajedno napredujemo i izgrađujemo se.

Verujemo da ćete i vi iskoristiti naš probni period i da se uverite u kvalitet na delu i da potvrdite da nije marketing.

Zašto da izaberete nas?

Mi ne prodajemo samo hosting već pružamo mogućnost svima da postave svoj sajt. Mi smo jednostavno drugačiji. Postoje stvari koje je ne moguće uporediti sa bilo kojom hosting firmom danas, a to je lični pristup i podrška.

Način na koji doprinosimo nije revolucionarni ali je daleko ispred konkurencije. Prvi smo uveli LiveChat podršku, prvi smo uveli RailGun i time omogućili jako brzo učitavanje sajtova, jedini imamo paket za najosnovnije sajtove i email koji može svako da pruži. Kada je u pitanju bezbednost jedini u Srbiji koristimo premium zaštitu kao što je Imunify a za domene smo jedini u Srbiji uveli DNSSEC dodatnu zaštitu za domene kao i više nivoa zaštite.

Šta radimo?

Pružamo svakom pojedincu i malom preduzetniku mogućnost da bude vidljiv i dostupan u celom svetu, da pokaže svoj talenat, proizvod i viziju ukratko ono što jeste i što ga čini srećnim.

Pružamo mogućnost svojim klijentima da nauče novo svakog dana. Kod nas nećete dobiti automatske odgovore i odsečnu podršku već osobu koja će vam dati savet i besplatno pomoći kada god i gde je to moguće.

Dobrodošli!

Klijenti o nama

Napomena: ovo su realni komentari klijenata o nama koje su klijenti ostavili na nasoj facebook strani