O firmi

Kvalitet i trud se uvek isplati

WebHostingSrbija.RS

Još 2014 godine krenuli smo zvanično sa radom. Od freelencera do firme put je bio dug. Iskustvo u programiranju je više do 10 godina. Broj klijenata se sve više povećavao. U potrazi za kvalitetnim hostingom i dobrom uslugom probali smo sve domaće hosting provajdere kao i dobar deo stranih.
No nismo uspeli da nađemo baš ono što nam treba. Uvek je bilo par zamerki, sporo učitavanje, nedostupna/nestručna podrška, uptime i slični problemi koji se i dan danas javljaju. Kako smo radili sajtove imali smo i klijente koji nisu razumeli šta je hosting već samo znaju da im sajt nije dostupan a naravno odgovorni smo bili mi jer smo i mi birali hosting.
Posle velikih razočarenja odlučili smo da krenemo sa svojim serverom. Kako su klijenti bili prezadovoljni brzinom i dostupnošću onda smo odlučili da se oprobamo i da pružamo hosting usluge i drugima. Posle ogromnog odziva i reči hvale krenuli smo zvanično da radimo i sa hostingom. Tako da smo došli do danas da je glavni naš adut besprekorna usluga, dostupni i brzi serveri a ogroman broj klijenata nalazi put do nas preko preporuke.
Stoga možemo slobodno da kažemo da smo najbolji u onome što radimo i ovim ne hvalimo sami sebe već citiramo klijente koji ovo govore svakog dana čim se jave i potraže pomoć ili savet putem LiveChat-a.
Kada smo kod LiveChat-a opcija podrške putem LiveChata uopšte nije bila moguća u Srbiji pa smo mi prvi krenuli sa tim što je izazvalo ogromno oduševljenje kako klijenata tako i konkurencije pa su sa zadovoljstvom i oni prihvatili.
Drago nam je da smo firma koja kreira zdravu konkurenciju i da pomažemo da svi zajedno napredujemo i izgrađujemo se.

Verujemo da ćete i vi iskoristiti naš probni period i da se uverite u kvalitet na delu i da potvrdite da nije marketing.

Dobrodošli!

Klijenti o nama

Napomena: ovo su realni komentari klijenata o nama koje su klijenti ostavili na nasoj facebook strani