Politika privatnosti

Prikupljanje podataka

WebHostingSrbija.RS ulaža maksimalne napore kako bi prikupljanje podataka svela na minimum odnosno da podatke koje korisnik mora da unosi bili minimalni.

Podatke koje korisnik unosi prilikom porudžbine su minimalni i neophodni kako bi se izvrišla registracija domena ili aktivacija hosting naloga.

Prilikom unošenja podataka korisnik je dužan da ispravno popuni podatke i za njihovu tačnost. WebHostingSrbija.RS ni na koji način neće proveravati poatke niti za to postoji mogućnost.

Zaštita podataka

WebHostingSrbija.RS koristi svu moguću raspoloživu tehnologiju kako bi sačuvala podatke unete prilikom porudžbine.

Korišćenje prikupljenih podataka

Podaci koji se prikupljaju prilikom registracije domena (kao što su ime, prezime, adresa, telefon…) se koriste za registraciju domena. Ti podaci su neophodni i domen nije moguće da se registruje bez toga. Podatke zahteva RNIDS (republička agencija za reigstraciju nacionalnog rs domena) kao i ICANN (agencija za registraciju internacionalnih domena).

Za registraciju hostinga potrebno je samo email adresa na koju se dobijaju podaci za uplatu kao i podaci za korišćenje samog hostinga.

Ko ima pristup tim podacima

Podacima ima pristup tehnička podrška webhostingsrbija.rs. Pod nalogom tužilaštva može da ima uvid u te podatke i pravnosnažni organi republike Srbije.