Besplatan backup

Web Hosting Srbija omogućava svim svojim klijentima besplatan backup naloga na udaljenoj lokaciji. Time smo sigurni da šta god da se desi sa vašim nalogom, vaši podaci će biti bezbedni. Iako ništa na svetu nije sigurno, ovim postižemo da smo prilično blizu savršenstva. 

Redovan backup

Redovan backup, iako zvuči manje bitnim on je kao i bila koja vrsta osiguranja. Ako ga nemaš u trenutku kad ti zatreba, kasno je da ga kupiš. Stoga mi dajemo svim klijentima besplatan backup. 

backup 1 Backup
remotelocation Backup

Udaljena lokacija

Kada je u pitanju čuvanje podataka i bezbednosti, toliko smo paranoični i želimo da budemo maksimalno sigurni, da čak i vodimo računa da se backup serveri ne nalaze ni u istom datacentru gde se nalaze i serveri. 

Dnevni backup

Dnevni backup je takođe dostupan. Za sve poslovne klijente koji žele dnevni backup, time dodatno da osiguraju svoj sajt, mogu da izvrše doplatu uz kupovinu. Cena dnevnog backupa zavisi od paketa i možete je videti čim kliknete na Naruči na željenom hosting paketu. Cena počinje od 1000 dinara za godinu dana.

Premium softver

I ovde kao i kod drugih stavki, kada je u pitanju naša usluga, koristimo premium softver za backup kako bi svaki fajl bio bezbedno prebačen na sigurnu lokaciju, a isto i da jednim klikom možete da povratite ceo vaš nalog.

Podrška koja je neprikosnovena

Uvek dostupna

Svakog dana putem LiveChat-a

Uvek prijateljski

Uvek voljna da pomogne

Ekstremno brza

Rešenja se mere u sekundama.

Najbolje ocenjena

Bez ijednog negativnog komentara

Scroll to Top