Izrada sajta

Povoljna i brza izrada sajta. U vremenskom dogovorenom roku koji je u proseku 2 nedelje vaš sajt biće gotov i spreman za javnost. Moguć je i redizajn sajta koji već posedujete.

WebHosting i Đorđe Bojković iskustvo u izradi sajtova koje traje više od 10 godina. Počeci su bili kao freelanceri na lokalnom tržištu zatim na inostranom i sa većim brojem klijenata počeli smo i hostingom da se bavimo. To je dalo novi nivo znanja i iskustva na svim nivoima ne samo u vezi izrade sajtova već i u vezi bezbednosti i daleko više znanja na svim poljima. Kao što ste verovatno primetili naš sajt je prvi na googlu pretraživaču za web hosting srbija što je i bio cilj i odlično poznavanje SEO tehnike. Sajt ovaj na kome čitate ovo je WordPress a klijent panel je urađen na Laravelu.

lararavelframework Izrada sajta

Laravel framework je jedan od najpopularnijih u našem regionu. Pored toga što omogućava bržu izradu on je i bezbedniji nego bilo koji CMS.

Laravel pruža neograničene mogućnosti u stvari on je alat koji pomaže programeru da kreira web aplikaciju brže i bolje. Sve ostalo zavisi od same tehnologije i mogućnosti programera.

wordpresss Izrada sajta

WordPress je jedan od najpopularnijih CMS rešenja.

Popularnost je dobio zaslugom jer sve može na klik. Ima ogroman broj tema koje omogućavaju lako uređenje i izradu sajta. Nebrojano pluginova i drugih dodataka koji olakšavaju rad i poboljšavaju sajt. A samo pisanje članaka i tekstova je jednostavno kao i obično korišćenje word dokumenta.

Zakaži sastanak

Zakažite sastanak od maksimum 30 minuta putem telefona (samo Srbija) ili Zoom.

Šta je meni potrebno?

Prvo da uporedimo koja je razlika između ova dva izbora.

Laravel je framework on nema ništa gotovo kao wordpress, samim tim sve to mora da se napravi tj programer mora sve to da napravi i registraciju korisnika i administrativni deo za postavljanje i uređenje strane/članaka bukvalno sve. WordPress to sve ima odmah po instalaciji i sve to dobijate na gotovo kroz 2 sekunde. Laravel je neuporedivo brži u odnosu na WordPress, neuporedivo bezbedniji u odnosu na WordPress ali samim tim i daleko skuplja izrada nego na WordPress.
Cena običnog sajta na WordPressu je od 200 eura pa na više. Cena običnog sajta na Laravelu je 1000 eura pa na više.

Cena je toliko različita jer Kao što je pomenuto da izrada sajta na WordPressu u većini slučajeva (čak i prodavnica) se sastoji u tome da se odaberu teme (gotove) i plugini (gotovi) i da se sve to lepo uklopi i i podesi. Dok za Laravel nema skoro ništa gotovo i sve to mora da se napravi od nule. WordPress sajt može da bude gotov i za jedan dan dok Laravel ne može bez par nedelja.

Na kraju Laravel ili WordPress?

Odgovor kroz par pitanja:

Da li vam je potreban prezentacioni sajt za vašu firmu? – WordPress
Da li vam je potrebna prodavnica za do par hiljada proizvoda a manji budžet imate? – WordPress
Da li vam je potrebna prodavnica koja je jako pouzdana i bezbedna za veći broj poseta i veći broj artikala? – Laravel
Da li vam je potrebna posebna vrsta web alata a da to nije sajt prezentacioni ili blog ili prodavnica? – Laravel

Još uvek niste sigurni? Javite nam se na 066/316-039 za besplatne konsulatcije.

Scroll to Top