Načini plaćanja usluga svih moguće je na više načina. Kod načina plaćanja jako je bitno da se upiše svrha uplate ili poziv na broj sa brojem predračuna.

Opšta uplatnica

Osnovno plaćanje je moguće putem Opšte uplatnice koju uplaćujete u banci ili pošti ili menjačnica koja omogućavanja plaćanje.

uplatnica.rs 160 6000000058189 82.png Načini plaćanja hostinga i domena

Ovaj metod je ujedno i najsporiji način iz razloga zato što je potrebno da fizički odete negde da izvršite uplatu a i da se ta uplata verifikuje kod naše banke. Maksimalno vreme koje čekate da mi primimo vašu uplatu je sledećeg dana do podneva. Sama aktivacija usluga je par sekundi ali se čeka da novac legne na naš račun.

Ebanking ili Mbanking

Što se tiče mbankinga ili ebankinga popuanjvanje je isti način kao i sa opštom uplatnicom samo što radite uplatu online i šifra plaćanja je 289.

Imajte na umu da neke aplikacije kada izmenite šifru plaćanja oni promene „svrhu uplate“ pa onda morate ponovo da unesete a neke i ne dozvoljavaju izmenu a onda vi unesete poziv na broj.
MODEL ostaje prazno. Svi podaci ostaju isti kao u primeru iznad.

Pojedine ebanking ili mbanking aplikacije imaju opciju Instant/Hitno i takva uplata legne skoro pa odmah (do 5 minuta od trenutka uplate) ali takvu opciju pojedine banke naplaćuju proviziju malo više. To morate sa bankom da proverite.

raifaizen Načini plaćanja hostinga i domena
erstebanka 1 Načini plaćanja hostinga i domena
intesaslika Načini plaćanja hostinga i domena
aikbanka Načini plaćanja hostinga i domena

Napomena da kod Intese u polju poziv na broj nije moguće velika slova već mala kao u primeru.

Plaćanje karticom

Plaćanje karticom je moguće na dva načina uz saradnju sa Bankom Intesom omogućili smo plaćanje karticama na samom sajtu.

Plaćanje je moguće karticom izdate od bilo koje banke u zemlji ili inostranstvu.

Takođe moguće je karticom putem Paypal-a gde nije potrebno da se ima nalog a postoji mogućnost i preko samog PayPal naloga gde se plaćanje vrši u evrima pa je cena malo veća.

Plaćanje PayPalom

PayPalom možete da platite direktno sa našeg sajta. Nije neophodno da imate paypal nalog da bi ste platili karticom preko paypala a možete i sa svog paypala da izvršite uplatu.

Plaćanjem karticom je najbrža opcija jer je uplata odmah vidljiva.

Scroll to Top