Načini plaćanja hostinga i domena

Načini plaćanja usluga svih moguće je na više načina. Kod načina plaćanja jako je bitno da se upiše svrha uplate ili poziv na broj sa brojem predračuna.

Opšta uplatnica

Osnovno plaćanje je moguće putem Opšte uplatnice koju uplaćujete u banci ili pošti ili menjačnica koja omogućavanja plaćanje.

uplatnica.rs 160 6000000058189 82.png Načini plaćanja hostinga i domena

Ovaj metod je ujedno i najsporiji način iz razloga zato što je potrebno da fizički odete negde da izvršite uplatu a i da se ta uplata verifikuje kod vaše uplate i naše banke. Maksimalno vreme koje čekate da mi primimo vašu uplatu je sledećeg dana do podneva. Sama aktivacija usluga je par sekundi ali se čeka da novac legne na naš račun.

Ebanking ili Mbanking

Što se tiče mbankinga ili ebankinga popuanjvanje je isti način kao i sa opštom uplatnicom samo što radite uplatu online i šifra plaćanja je 289 (za fizička) ili 221 (za pravna).

Imajte na umu da neke aplikacije kada izmenite šifru plaćanja oni promene „svrhu uplate“ pa onda morate ponovo da unesete a neke i ne dozvoljavaju izmenu a onda vi unesete poziv na broj.
MODEL ostaje prazno ili ako ne kaže da nije ispravno onda ide 00 (dve nule). Svi podaci ostaju isti kao u primeru iznad.

Pojedine eBanking ili mBanking aplikacije imaju opciju Instant/Hitno i takva uplata legne skoro pa odmah (do 5 minuta od trenutka uplate) ali takvu opciju pojedine banke naplaćuju proviziju malo više. To morate sa bankom da proverite.

raifaizen2 Načini plaćanja hostinga i domena
erstebanka 12 Načini plaćanja hostinga i domena
intesaslika2 Načini plaćanja hostinga i domena
aikbanka2 Načini plaćanja hostinga i domena

Plaćanje karticom

Plaćanje karticom je moguće uz saradnju sa Bankom Intesom omogućili smo plaćanje karticama na samom sajtu.

Plaćanje je moguće karticom izdate od bilo koje banke u zemlji ili inostranstvu i koja je vezana za bilo koju valutu (banka automatski radi konverziju).

Plaćanje PayPalom

PayPalom možete da platite direktno sa našeg sajta. Nije neophodno da imate paypal nalog da bi ste platili karticom preko paypala a možete i sa svog paypala da izvršite uplatu.

Plaćanjem karticom je najbrža opcija jer je uplata odmah vidljiva.

Scroll to Top