O nama

djordje bojkovic
Dobrodošli u WebHosting Srbija – vašeg poverenika za inovativna, efikasna i pristupačna hosting rešenja. Naša putanja od ambicioznog freelancer programera do međunarodno priznate hosting kompanije svedoči o našoj posvećenosti, strasti i ekspertizi.

Naša priča:

Pre više od decenije, krenuli smo kao freelancer, kreirajući sajtove i razvijajući jedinstvene digitalne projekte. Na putu, suočili smo se s mnogim izazovima hostinga – od sporo učitavajućih sajtova do nedostupne podrške. Naše iskustvo oblikovalo je našu misiju: pružiti izvanredno hosting rešenje koje će zadovoljiti potrebe svakog klijenta.

Prve godine, osnovali smo zvanično WebHosting Srbija, kreirajući brze, pouzdane i pristupačne hosting pakete. Uskoro smo prepoznati po našem tehničkom znanju, pažljivo osmišljenim paketima i, najvažnije, nenadmašnoj korisničkoj podršci.
Šta nas izdvaja?
Inovacija: Bili smo prvi u Srbiji koji su uveli LiveChat podršku, pružajući korisnicima trenutnu pomoć kad god je to potrebno. Ponosimo se time što smo pioniri u primeni najnovijih tehnologija poput RailGun-a i LiteSpeed web servera, čineći vaše sajtove bržim i bezbednijim.

Stručnost: Sa preko 10 godina iskustva u programiranju i stotine kreiranih sajtova, naš tim eksperta razume tehničke izazove iz svih uglova. Pružamo personalizovanu podršku koja se temelji na znanju i razumevanju.

Bezbednost: Kao lideri u industriji, koristimo premium zaštite poput Imunify-a i prvi smo u Srbiji koji su uveli DNSSEC – dodatnu zaštitu za domene.

Naša vizija:
Ciljamo da omogućimo svakom pojedincu i preduzetniku da se predstavi svetu. Pomažemo vam da prenesete svoju viziju, talenat ili proizvod online, nudeći rešenja koja su efikasna i pristupačna. Naša misija je da edukujemo, podržavamo i inspirišemo naše klijente svakog dana.

Zašto izabrati WebHosting Srbija? Ne nudimo samo hosting; nudimo partnerstvo. Razumemo vaše izazove i strasti jer smo sami prošli kroz njih. Pridružite se našoj rastućoj zajednici zadovoljnih klijenata i otkrijte zašto smo najbolji izbor za vaše digitalne potrebe.

Ostavite tehniku nama. Fokusirajte se na ono što najbolje radite, dok mi činimo sve da vaš online prisustvo bude bezbedno, brzo i besprekorno.

Zašto da izaberete nas?

Mi ne prodajemo samo hosting već pružamo mogućnost svima da postave svoj sajt preko povoljne cene i podrške koja pomaže svima bez obzira na tehničko znanje. Mi smo jednostavno drugačiji. Postoje stvari koje je ne moguće uporediti sa bilo kojom hosting firmom danas, a to je lični pristup i podrška.

Glavni adut podrške jeste iskustvo programera preko 10 godina i urađenih stotine sajtova koji tačno razumeju svaki segment kako radi i šta može biti problem.

Način na koji doprinosimo nije revolucionarni ali je daleko ispred konkurencije. Prvi smo uveli LiveChat podršku, prvi smo uveli RailGun i time omogućili jako brzo učitavanje sajtova, jedini imamo paket za najosnovnije sajtove i email koji može svako da pruži. Kada je u pitanju bezbednost jedini u Srbiji koristimo premium zaštitu kao što je Imunify a za domene smo jedini u Srbiji uveli DNSSEC dodatnu zaštitu za domene kao i više nivoa zaštite.

Šta radimo?

Pružamo svakom pojedincu i malom preduzetniku mogućnost da bude vidljiv i dostupan u celom svetu, da pokaže svoj talenat, proizvod i viziju ukratko ono što jeste i što ga čini srećnim.

Pružamo mogućnost svojim klijentima da nauče novo svakog dana. Kod nas nećete dobiti automatske odgovore i odsečnu podršku već osobu koja će vam dati savet i besplatno pomoći kada god i gde je to moguće.

greenenergy O nama

Zeleno Web Hosting Rešenje

U našoj misiji da budemo ekološki odgovorna kompanija, posebnu pažnju posvećujemo izboru data centara. Izabrali smo one koji koriste električnu energiju iz obnovljivih izvora, čime doprinosimo očuvanju životne sredine. Ovaj pristup omogućava nam da pružimo pouzdane hosting usluge koje ne samo da zadovoljavaju tehničke potrebe naših klijenata, već i promovišu održivost i ekološku svest. Izaberite naš zeleni web hosting i zajedno radimo na boljoj i čistijoj budućnosti.

Scroll to Top