O nama

djordje bojkovic

Još 2014 godine krenuli smo zvanično sa radom. Od freelencera do firme put je bio dug. Iskustvo u programiranju je više od 10 godina. Broj klijenata se sve više povećavao. U potrazi za kvalitetnim hostingom i dobrom uslugom probali smo sve domaće hosting provajdere kao i dobar deo stranih.

No nismo uspeli da nađemo baš ono što nam treba. Uvek je bilo par zamerki, sporo učitavanje, nedostupna/nestručna podrška, uptime i slični problemi koji se i dan danas javljaju. Kako smo radili sajtove imali smo i klijente koji nisu razumeli šta je hosting već samo znaju da im sajt nije dostupan a naravno odgovorni smo bili mi jer smo i mi birali hosting.

Posle velikih razočarenja odlučili smo da krenemo sa svojim serverom. Kako su klijenti bili prezadovoljni brzinom i dostupnošću onda smo odlučili da se oprobamo i da pružamo hosting usluge i drugima. Posle ogromnog odziva i reči hvale krenuli smo zvanično da radimo i sa hostingom. Tako da smo došli do danas da je glavni naš adut besprekorna usluga, dostupni i brzi serveri a ogroman broj klijenata nalazi put do nas preko preporuke.

Stoga možemo slobodno da kažemo da smo najbolji u onome što radimo i ovim ne hvalimo sami sebe već citiramo klijente koji ovo govore svakog dana čim se jave i potraže pomoć ili savet putem LiveChat-a.

Glavni adut podrške jeste iskustvo programera preko 10 godina i urađenih stotine sajtova koji tačno razumeju svaki segment kako radi i šta može biti problem.

Kada smo kod LiveChat-a opcija podrške putem LiveChata uopšte nije bila moguća u Srbiji pa smo mi prvi krenuli sa tim što je izazvalo ogromno oduševljenje kako klijenata tako i konkurencije pa su sa zadovoljstvom i oni prihvatili.
Drago nam je da smo firma koja kreira zdravu konkurenciju i da pomažemo da svi zajedno napredujemo i izgrađujemo se.

Verujemo da ćete i vi iskoristiti naš probni period i da se uverite u kvalitet na delu i da potvrdite da nije marketing.

Zašto da izaberete nas?

Mi ne prodajemo samo hosting već pružamo mogućnost svima da postave svoj sajt preko povoljne cene i podrške koja pomaže svima bez obzira na tehničko znanje. Mi smo jednostavno drugačiji. Postoje stvari koje je ne moguće uporediti sa bilo kojom hosting firmom danas, a to je lični pristup i podrška.

Glavni adut podrške jeste iskustvo programera preko 10 godina i urađenih stotine sajtova koji tačno razumeju svaki segment kako radi i šta može biti problem.

Način na koji doprinosimo nije revolucionarni ali je daleko ispred konkurencije. Prvi smo uveli LiveChat podršku, prvi smo uveli RailGun i time omogućili jako brzo učitavanje sajtova, jedini imamo paket za najosnovnije sajtove i email koji može svako da pruži. Kada je u pitanju bezbednost jedini u Srbiji koristimo premium zaštitu kao što je Imunify a za domene smo jedini u Srbiji uveli DNSSEC dodatnu zaštitu za domene kao i više nivoa zaštite.

Šta radimo?

Pružamo svakom pojedincu i malom preduzetniku mogućnost da bude vidljiv i dostupan u celom svetu, da pokaže svoj talenat, proizvod i viziju ukratko ono što jeste i što ga čini srećnim.

Pružamo mogućnost svojim klijentima da nauče novo svakog dana. Kod nas nećete dobiti automatske odgovore i odsečnu podršku već osobu koja će vam dati savet i besplatno pomoći kada god i gde je to moguće.

Scroll to Top