Serveri

Web Hosting Srbija koristi servere koji su novi, koji su provereni i koji se kontrolišu non stop. Svaki server se nalazi u datacentru koji ima bezbedonosnih i fizičkih i mehaničkih zaštita. Kako su podaci najbitniji, backup servera se radi redovno i to na zasebnom serveru. Sam server na kome se nalaze nalozi koristi dva NVMe SSD-a, ukoliko jedan prestane sa radom server može nesmetano i bez ikakvih prekida i gubitaka nastaviti sa radom.

Napajanje

Napajanje servera je podjednako bitno koliko i bilo koji drugi segment. Server bez napajanja ne može da radi. Stoga svaki server ima duplo napajanje da ako jedno prestane sa radom drugo nastavi da radi. Takođe pored napajanja u samom serveru, postoji i rezervno napajanje ako nestane struja, pa i generatori za duži prekid električne energije kako bi sve nastavilo da funkcioniše.

7510-1-twins-500-icon
computer server with blue wires Serveri

Internet konekcija

Iako se internet konekcija podrazumeva, stabilnu i konstantnu internet konekciju na serveru nije ni malo jednostavno i lako odraditi. Pored stabilne internet konekcije bitna je i maksimalna brzina. To se postiže korišćnjem više distributera kako bi u bilo kom slučaju ili prekidu se to ne bi osetilo na serveru.

Hardware

Pored svega navedenog ništa ne bi značilo bez kvalitetnog hardvera jer je ono samo srce rada. Što ujedno znači i veliki uptime. Iako mi garantujemo 99,9% uptime, naš uptime je 100%. Garantujemo manje jer kao i sve u svetu ništa nije 100% sigurno i tu ostavljamo tih 0,1% prostora da ukoliko ipak krene po zlu. 

file Serveri

Šta još?

Ono što nas razlikuje od konkurencije jeste da ne štedimo na serverima. To nam je glavna stavka kada je u pitanju izbor. Jer nam je parola Kvalitet pre svega, stoga sve što može da na bilo koji način direktan ili indirektan da umanji kvalitet hostinga a time i uspori rad servera to nije u našoj oblasti razmatranja. Pored tih stvari koje se kod nas podrazumevaju nalazimo još drugih stvari kao što su softverska rešenja kako bi omogućili bezbednost i pouzdanost podigli na maksimalni nivo i po svetskim standardima.

Podrška koja je neprikosnovena

Uvek dostupna

Svakog dana putem LiveChat-a

Uvek prijateljski

Uvek voljna da pomogne

Ekstremno brza

Rešenja se mere u sekundama.

Najbolje ocenjena

Bez i jednog negativnog komentara

Scroll to Top