Serveri

Bezbedni i brzi

Neograničen protok

Bandwitdth koji postižemo je svakog dana sve veći. Ono što bi smo sada napisali već ne bi važilo sledeće nedelje. Konstatno izmene i unapređenja koji omogućavaju rad bez i sekunde prekida. Neograničeni protok zapravo znači neograničeni broj posetilaca na vašem sajtu.

premium hosting srbija
premium hosting srbija

Višestruki generatori

Kako je napajanje servera jako bitno, tako svaki server ima svoje rezervno napajanje. Cela električna mreža se sastoji od regularnog električnog napajanja a kao backup postoje i masivni električni generatori koji se uključuju po nestanku struje ukoliko do toga dođe.

24h dežurni sistem administratori

Ukoliko se desi bilo kakav hardverski ili softverski problem, serveri dežurni 24h uz pomoć automatizovanih alarma i praćenja omogućavaju reagovanje koje se meri sekundama.

premium hosting srbija

Neophodne karakteristike

Bez kompromisa kvalitetu!

ssl na svakom hostingu

NVMe SSD

Svaki server ima NVMe SSD, bez izuzetka. Štedi serverske resurse jer se operacija čitanja i pisanja odvijaju jako brzo i omogućava korisnicima da im se sajt otvara i 300x brže od klasičnih.

http2 na svakom hostingu

Dupli SSD

Na svakom serveru postoji raid gde se podaci upisani na jednom disku automatski upisuju i na drugom. I ukoliko dođe do problema sa jednim server nesmetano radi i može da se izvrši zamena oštećenog.

http2 na svakom hostingu

Sistem

Na svakom serveru se nalazi poslednja verzija operativnog sistema i softvera kako bi svi propusti bili zakrpljeni. Ovo se radi automatski čim izađe nova verzija.

http2 na svakom hostingu

Backup

Backup naloga se ne vrši na istom serveru već na drugom koji se nalazi u totalno drugom datacentru.

http2 na svakom hostingu

Bandwith

Svaki server ima 1Gbps uplink koji omogućava nesmetani rad čak i jako posećenih sajtova.

http2 na svakom hostingu

Firewall

Pored standardne zaštite tu dolazi i napredno rešenje firewall koje odbija svakodnevne napade iz celog sveta.