SEO optimizacija

Budi bolji od najboljih

Prva pozicija

Prva pozicija kojoj svi težimo je naravno moguća uz puno truda i rada sve je moguće. Upotrebnom najnovije tehnologije, dobro istraživanje i konkuretni sajtovi su najbolji korak do prve pozicije.

Sjajna stvar kada imate prvu poziciju a to je da štedite novac na reklame jer automatski dobijate posete bez i jednog plaćenog dinara.

Ako planirate da otvorite firmu ili već imate kontaktirajte nas kako bi vas usmerili i pružili SEO strategiju da izvučete maksimalno iz online tržišta.

seo optimizacija prva pozicija
seo optimizacija srbija

Prikaz firme

Želite da vam firma bude izlistana odmah na strani sa strane sa podacima. Naravno to je moguće za bilo koju firmu. Iskoristite pun potencijal pretrage.

Omogućite svojim klijentima uvid u najtraženije informacije odmah na samoj pretrazi.

Ne dozvolite da gubite klijente tako što odustanu jer ne mogu da nađu informacije o vama.

Kompletno rešenje

Dodatni linkovi su jako korisni i ulivaju posetiocima dodatno poverenje u vaš brend i firmu. Pored poverenja klijenti manje vremena troše da dođu do vaših usluga.

Prikaz firme sa osnovnim podacima smanjuje vreme vaših klijenata da dođu do korisnih informacija.

Pokazuje da ste ozbiljna firma koja brine o svom online prikazu.

seo optimizacija hosting srbija

Cena SEO optimizacije

Cena SEO optimizacija varira od ogromnog broja slučajeva. Neki od tih su: da li se radi optimizacija na statičnom sajtu ili dinamičnom, da li se radi samo meta tagovi ili kompletna strana ili sajt, da li se menja postojeći kod ili se dodaje novi...

Niste sigurni?

Ukoliko niste sigurni javite nam se sa konkretnom željom i sa linkom vašeg sajta i mi ćemo vam ponuditi ono što je u tom trenutku najbolje za vas.

Koji je opseg cena

Donja granica SEO optimizacije iznosi 5000 dinara. Goranja granica ne postoji jer zavisi od kompleksnosti samog sajta i obima.

Potreban je samo savet?

  • Ne znate odakle da krenete?

  • Ne znate koje je najbolje rešenje?

  • Ne znate na koji način?

Neograničeni broj pitanja telefonskim putem ili putem emaila. Cena savetovanja je 1000 dinara za 30 minuta. Kontaktirajte nas

Najčešće postavljena pitanja

Odgovor

Kao što i sami googlovi inženjeri kada nastupaju na konferencijama kažu da ni sami oni ne mogu da predvide i da znaju koji sajt će biti prvi. Zašto je to tako? Zato što su napravili algoritam koji sam uči i sam rangira sajtove i to na osnovu hiljadu razloga. Tako da recimo ukoliko vi pretražujete pera perić i vaš komšija ne znači da će isti sajt za istu ključnu reč izaći na prvom mestu.

OK, pa šta onda garantujete? Garantovani je napredak. Prva pozicija označava puno rada, puno kvaliteta i ispravne tehnike. Prva pozicija se može garantovati samo ako se radi na tome više meseci. Ali napredak i primetno povećanje poseta je zagarantovano.

Odgovor

Naravno da imate, kako vi imate puno konkurenata tako i vaši konkurenti gledaju na vas, znači da i oni imaju puno konkurenata samo su oni bolji ili su duže u tome. Svaki rad se isplati.

Odgovor

Ne. To nije moguće. Potrebno je da se koncetrišete na jednu ključnu reč i da se to rangira najbolje moguće. Ako proizvodite sijalice, tepihe, automobile i što šta još nije moguće da na jednom sajtu budete prvi za sve to.

Odgovor

Generalno gledano, SEO optmizacija je spor proces. Da je brzo i jednostavno svi bi bili dobro rangirani. Da se vaš sajt pojavi uopste u pretrazi to može istog dana. Da bude na prvoj strani može sa ispravnim radom za mesec dana. Da bude dobro rangiran potrebno je više meseci ispravnog rada. Google voli kada neki sajt traje. Tako da što je više sajt aktivan i online to je bolja pozicija (čak i bez rada).


Imate još pitanja? Ne ustručavajte se da nas kontaktirate i zatražite ponudu. Kontakt

Klijenti o nama

Napomena: ovo su realni komentari klijenata o nama koje su klijenti ostavili na nasoj facebook strani