Brzina

Brzina bez kompromisa

Najnovija tehnologija

SSD je uključen u celoj našoj ponudi. Ono što je omogućava smanjenje serversih resursa i povećava samu brzinu učitavanja jeste HTTP verzije 2. Kao osnovnoa ponuda jeste omogućavanje najnovije verzije PHP kako bi omogućili maksimalnu iskorišćenost CMS sistema i time značajno ubrzali učitavanje sajta. Pored toga besplatan CDN je uključen uz svaki paket kao i LiteSpeed.

premium hosting srbija
premium hosting srbija

Vrhunski serveri

Svaki server ima Intel Xeon CPU koji je neprikrosnoven što se tiče performansi pod ozbiljnim opterećenjem. Pored toga SSD kao i više nego dovoljno RAM memorije omogućava da server radi bez ikakvog zastoja.

Zabranjen overselling

Zabranjeno i tačka. Overselling (postavljanja previše klijenata na serveru koji ne može da izdrži taj broj fajlova i posećenost) je jedan od ozbiljnih problema danas. Mnoge velike kompanije rade overselling kako bi prikupili što više profita. Imaju brend ime i time dozvoljavaju sebi loš kvalitet. Mi smo se odlučili da od samog starta našeg rada jednostavno ne razmišljamo u tom pravcu i da se koncetrišemo isključivo na kvalitet bez kompromisa.

premium hosting srbija