Brz Web Hosting

Brz Web Hosting je ozbiljan zadatak za svakog administratora i nije lako postići. Ono što mi radimo je upravo to, ulaganje u brzinu i kvalitet servera kako bismo postigli maksimalnu brzinu učitavanja sajtova. Postigli smo da se brzina sajtova na našim serverima može da se poredi sa bukvalno svim svetskim hosting provajderima. Ono što je najzaslužnije u tome jeste premium softver koji koristimo a to je LiteSpeed web server.

  • Najnovija tehnologija

    SSD je uključen u celoj našoj ponudi. Ono što omogućava smanjenje serverskih resursa i povećava samu brzinu učitavanja jeste HTTP verzija 2. Kao osnovna ponuda jeste omogućavanje najnovije verzije PHP kako bi omogućili maksimalnu iskorišćenost CMS sistema i time značajno ubrzali učitavanje sajta. Pored toga besplatan CDN je uključen uz svaki paket kao i LiteSpeed.

  • Vrhunski serveri

    Svaki server ima Intel Xeon CPU koji je neprikrosnoven što se tiče performansi pod ozbiljnim opterećenjem. Pored toga SSD kao i više nego dovoljno RAM memorije omogućava da server radi bez ikakvog zastoja.

  • Zabranjen overselling

    Zabranjeno i tačka. Overselling (postavljanje previše klijenata na serveru koji ne može da izdrži taj broj fajlova i posećenosti) je jedan od ozbiljnih problema danas. Mnoge velike kompanije rade overselling kako bi prikupili što više profita. Imaju brend ime i time dozvoljavaju sebi loš kvalitet. Mi smo odlučili da od samog starta našeg rada jednostavno ne razmišljamo u tom pravcu i da se koncentrišemo isključivo na kvalitet bez kompromisa.

Besplatan CDN

Uz LiteSpeed web server dolazi i besplatan CDN koji rasterećuje vaš sajt i samim tim ga ubrzava. Imate quic.cloud CDN koji optimizuje vaše fotografije a može i da se koristi za skladištenje. 

Besplatan Cache

Uz svaki paket dolazi Redis, Memcached i LiteSpeed plugin koji ubrzava vaš sajt do maksimuma. U poređenju sa svim drugim dodacima on je jedini koji ima sveobuhvatnu podršku sa svim mogućim opcijama koje značajno doprinose brzini vašeg sajta. 

Podrška koja je neprikosnovena

Uvek dostupna

Svakog dana putem LiveChat-a

Uvek prijateljski

Uvek voljna da pomogne

Ekstremno brza

Rešenja se mere u sekundama.

Najbolje ocenjena

Bez i jednog negativnog komentara

Scroll to Top