Drupal Hosting

Drupal Hosting je pravo mesto za vaš projekat. Paketi koji imaju šta svakom CMS-u najviše treba. Nove PHP verzije, proaktivna zaštita protiv hakerskih napada. Auto Installer koji omogućava instalaciju vešeg omiljenog CMS-a kroz par klika direktno iz panela. 

Šta je Drupal?

Bez obzira da li ste bloger, rastuća firma ili neki mala lokalna prodavnica, Drupal pruža besplatno mogućnost da sami kreirate svoj sajt i da ga kreirate baš po svojoj želji. U moru današnjih CMS rešenja Drupal se izdvojio kao jedan od boljih i aktulenih sa redovnim ažuriranjima koja će vam pomoći da vaš sajt bude bezbedan i moderan.

Drupal je otvorenog tipa i omogućava svakom da ga isproba potpuno besplatno. Origilano napravljena kao forum aplikacija ali ubrzo proširena i kao web mesto koje će imati razne mogućnosti i proširenja za svaki tip sajta.

Drupal početak

Drupal prva verzija je objavljena kao Drupal Core. Možete naći razne prednosti u Drupal Core koje viđate i u drugim CMS rešenjima. Neka od najosnovnijih su registracija korisnika, meni, teme i dodaci.Videćete da je moguće pomoću Drupal CMSa kreirate osnovne sajtove, biznis sajtove, jedne ili više blogova kao i komunikacione sajtove.Moguće ga je proširiti i nadograditi sa preko 16 000 dodataka.

Zašto Drupal Web Hosting

Drupal se najčešće upoređuje sa Joomla!WordPress i Concrete5, ali svaka od ovih platformi je posebna i drugačija na svoj način.

Kao takav Drupal je najbolji za sajtove koji očekuju značajni rast u kratkom periodu. Što ga čini CMS izborom za velike medijske kuće, velike brendove, unveriztete kao i online prodavnice. Inače, dosta vladinih sajtova pokreće baš Drupal.

Drupal je takođe poznat po svojoj visokoj oceni u fleksibilnosti, omogućavajući kompanijama da pokrenu širok asortiman skripti kroz Drupal instalaciju. Naravno ukoliko vam je potrebna obična veb aplikacija mozete izabrati recimo joomla ili običan blog onda svakako WordPress, ali ako vam j epotrebno barem malo više onda je tu Drupal.

Izrada i rast Drupal CMS-aThe Development and Growth of Drupal

kao sto smo napomenuli ranije, Drupal je pre svega napravljena aplikacija za forum. Open-Source CMS platforma je prvovremeno kreirana od strane Dries Buytaert, koji je sada vlasnik Acquia, kompaniju koja ima 300 zapošljenihkoja je specijalizovana da pruža podršku Drupal sistemu.

Uprkos nesigurnom početku, Drupal koriste više od 2% sajtova na internetu. Open-Source Drupal je u vlasništvu Drupal fondacije, ne profitne organizacije koja promoviše ovu platformu.

U smislu interneta, Drupal je kreiran da podrži širok spektar sadržaja na internetu.

Prednosti Drupal Web Hostinga

Postoje veliki broj razloga zašto mnogi vlasnici sajtova su izabrali Drupal pre nego bilo koju drugu alternativu, evo neki od njih:

  • Pruža mogućnost jednim klikom instalaciju
  • Nastvlja razvitak i česti update čine ga pouzdanim CMS-om za svakodnevni rad
  • Ekstremno je fleksibilan i prilagodljiv raznim potrebama
  • Kreiran je tako da radi brzo i sa velikim brojem sadržaja
  • Veoma je prilagodljiv i koriste neki od najvećih sajtova kao što su eBay i Harvard
  • Njegovi moduli povećavaju fleksbilnost i šire sajt jednimklikom
  • Ima napredna podešavanja korisnika i njihovih dozvola

Sa mnogo pozitivnih strana izabrati Drupal da pokreće vaš sajt čini se nekako logičnim korakom. Ali međutim imajte na umu da je potrebno znanje PHP-a kako bi ste pokrili svu kompleksnost ovog CMS-a.

Drupal zahtevi

Buytaert je dizajnirao Drupal da se pokreće na linux serveru. Sa minimum 15 MB, slobodnog prostora, naravno potrebno je još prostora za sam sadržaj sajta. Prilikom instalacije Drupal, potrebno je da budete sigurni da je baza i sam sajt na jednom serveru. Iako ovo ne spada u minimalne zahteve ovo je jako preporučeno kako bi ovo napravilo veliki uticaj na brzinu učitavanja vašeg sajta.

Trenutak za odluku

Zahvaljujući našim serverima Drupal sajt će se učitati mnogo brže nego kod konkurencije i to bez ikakvog merenja, razlika je vidljiva golim okom. 

Ukoliko ste još uvek u nedoumici pokrenite besplatan probni period i pokrenite svoj Drupal sajt i uverite se u kvalitet. 

Super brzi WebHosting

Opcije koje su danas neophodne za funkcionisanje svakog sajta.
ssl 3 Drupal Hosting

SSL

Besplatan SSL i uključen automatski za svaki domen na hostingu.

litespeed logo 1 Drupal Hosting

LiteSpeed Web Server

Jedan od najboljih web servera u ovom trenutku u svetu. Ubrzava vaš sajt kao ni jedan do sada dodatak ili rešenje.

email Drupal Hosting

Pouzdani Email

Vodimo računa o spamu i nesavesnim klijentima kako bi smo održali maksimalni kvalitet i čiste ip adrese.
backup Drupal Hosting

Redovan backup

Redovan backup je osnova kada su u pitanju sajtovi, nikad se ne zna kada može da zatreba.

php Drupal Hosting

PHP verzije

Sami imate kontrolu koji domen će koristiti koju PHP verziju.

images 2 Drupal Hosting

ImunifyAV+

Premium zaštita za vaš sajt. Najbezbednije mesto na internetu.

npm Drupal Hosting

NodeJS + NPM

NodeJS i NPM za profesionalce i prave JS developere.

wpcli 1 Drupal Hosting

WP-CLI

Developer friendly. WP-CLI Već spreman na nalogu.

composer Drupal Hosting

Composer

Developer friendly. Composer kao i wp-cli dostupni na paketima sa SSH pristupom.

transfersajta Drupal Hosting

Besplatan transfer

Besplatan transfer vašeg sajta istog dana. Bez prekida u radu i bez grešaka.

livechat Drupal Hosting

LiveChat podrška

Uvek dostupna 7 dana u nedelji, 365 dana u godini, LiveChat podrška kako oko hostinga tako i oko sajta.
usage Drupal Hosting

Ogromni resursi

Na svakom paketu dobijate ogromne resurse na raspolaganju. Više od 90% korsnika ne dostigne ni polovinu raspoloživih resursa koji su na nalogu.

Scroll to Top