Poštovani klijenti i oni koji planirate da budete. Pre svega da se ukratko predstavimo novim posetiocima koji do sada nisu sarađivali sa nama.

Mi smo mala hosting firma koja u kratkom roku postala prepoznatljiva u našem regionu kao pouzdan hosting partner za online poslovanje i koji jedini imamo podršku svakog dana od 9 ujutru do 12 uveče vikendom i praznicima.

Šta sada uvodimo?

Ekskluzivna ponuda naših klijenata koji kupuju naš hosting je da dobijaju besplatan sajt u paketima od Standard i više. Zavisno od paketa tu su i još veće pogodnosti pa samim tim idemo redom.

Šta dobijam uz Standard?

Uz Standard paket dobijate sajt potpuno spreman za vaše online prisustvo, kako blog, prezentaciju firme zapravo bilo šta što želite da pokažete drugima i da se predstavite svetu.

Uz Standard pored besplatnog sajta u nekim sajtovima dobijate Astru Pro čija je cena 40 evra Premium dodatak Unlimited Addon for Elementor čija je vrednost 60 evra na godišnjem nivou ako kupujete sami.

Šta dobijam uz Napredni ili Biznis?

Uz Napredni paket imate mogućnost da dobijete besplatan sajt ili prodavnicu po vašem izboru iz ponuđenih primera.Prodavnicu koju dobijate dolazi spremna sa woocommerce dodatkom, kao i SEO osnovnom optimizacijom, podešenim emailom za slanje i primanje porudžbina, kao i plaćanjem pouzećem.Uz Napredni paket pored besplatnog sajta/prodavnice u nekim sajtovima dobijate Astru Pro čija je cena 40 evra  dobijate i Premium dodatak Unlimited Addon for Elementor čija je vrednost 60 evra na godišnjem nivou ako kupujete sami.

Šta dobijam uz Ekspert?

Uz Ekspert paket pored toga što se dobija kao i u Naprednom i Biznis paketu dobijate i dodatno:
  • Schema Pro u vrednosti od 70 evra dodatak koji je profesionalni alat za SEO koji automatski mapira vaš sajt i ono što radite na njemu kako bi došao vaš sajt što više i na boljoj poziciji na googlu.
  • Convert Pro u vrednosti od 80 evra dodatak koji koriste svi veći blogovi i prodavnice kako bi postavili Subscribe na svom saju i povećali konverziju/prodaju.
  • WP Portfolio u vrednosti od 30 evra dodatak koji možete da koristite kao portfolio onoga što radite i čime se bavite.
  • Unlimited Addon for Elementor vrednost od 60 evra bez obzira na primer sajta/prodavnice.
  • Astra Pro vrednsot od 40 evra bez obzira na primer sajta/prodavnice.
  • WP ALL Import + Export Pro Package + Import Pro + Export Pro + ACF Export Add-On Pro + WooCo Export Add-On Pro + User Import Add-On Pro + WooCo Import Add-On Pro + ACF Add-On Pro + Link Cloaking Add-On Pro + Toolset Types Add-On Pro + Gravity Forms Import Add-On Pro + Gravity Forms Export Add-On Pro
  • Divi PRO tema vrednost poklona od 80 evra
  • Divi.Express  vrednost poklona 145 evra.

Ukupna pogodnost uz Ekspert paket: 360 evra ukoliko kupujete sve to sami a kod nas dobijate uz hosting.

Šta dolazi uz svaki paket?

Neograničena podrška dostupna uvek i non stop. Podrška koja je tu za savete i smernice u savakom trenutku za vas i vaš sajt.

Par klijenata koji su formirali svoj sajt/prodavnicu koristeći ovu ponudu:

Cela ponuda vazi za jedan sajt koji odaberete po želji. Uskoro dolazi još dodataka.

Scroll to Top