Novi domeni, novi paketi, novi dizajn,sms obaveštenja, porudžbina…

Sa ponosom vam pišemo da imamo novitete na našem sajtu. Kao što ste primetili uvek se trudimo da budemo drugačiji i da smo na usluzi našim klijentima odnosno vama.

Pored naše standardne ponude za tehničku podršku od 9 ujutru do 1 uveče što ne postoji kod domaćih provajdera mi nudimo ono što drugi ne nude ili čak i nemaju u ponudi a kod nas je sastavni deo SVAKOG paketa. A to je SSD za sve pakete kao i konekcija servera od 1Gbps što omogućava jako brza učitavanja.

Na našem sajtu od danas možete videti da imamo ponudu RS domena po ceni od 1900 dinara za kupovinu uz bilo koji hosting paket!
Pored najjeftinije registracije RS domena uveli smo i novi START paket koji je isključivo namenjen za HTML/CSS sajtove.
Kako bi vam sve to bilo pregledno poradili smo malo na samom dizajnu sajta.

Ukoliko vam se desilo da nekada zaboravite kada koji paket ističe i niste primetili na vreme već kada sajt bude ugašen to vam se ubuduće neće desiti ukoliko koristite našu opciju za SMS obaveštenja koja je potpuno besplatna!

Kako bi ostali informisani da li postoje nova obaveštenja ili ne, kada se prijavite na našem sajtu i od vaše poslednje posete ukoliko smo objavili nešto u kategoriji „Hosting obaveštenja“ pojaviće vam se pored vašeg imena ikonica i tekst koji će vam signalizirati da niste pročitali nova obaveštenja.

Kako bi smo skratili vreme porudžbine omogućili smo da unesete svoj email prilikom porudžbine bez prijave na sajtu, i paket biće dodat na vaš nalog ukoliko ste registrovan korisnik a ukoliko niste bićete automatski registrovani.

Uskoro pripremamo puno tutorijala za upravljanje cPanel-om i WordPress-om kako u tekstualnom formatu tako i u video formatu.

Nadamo se da ste zadovoljni ovim novitetima.

Opustite se sada ste sa najboljima!
WebHostingSrbija.RS

Scroll to Top