Šta su Timovi u klijent panelu i čemu služe

Timovi je opcija gde omogućavate trećoj osobi (obično je to osoba koja vam održava sajt developer) da pristupi opcijama kako bi mogla da radi nesmetano.

Timovi je zapravo jako dobra opcija gde vi ne dajete pristup svom nalogu već samo za određeni hosting ili domen dajete pristup opcijama toj osobi i kada završite saradnju jednostavno je obrišete iz tima ili obrišete ceo tim. Ovim ste sprečili bilo kakve moguće zloupotrebe vašeg naloga i do kojih može da dođe.

Druga dobra strana jeste da developer ne treba da traži vaše podatke niti bilo šta da zahteva od vas već može sve sam da uradi i da se brine za ono za šta plaćate tu osobu.

Treća dobra stvar jeste da developer ima skoro potpun pristup a to znači da ne može recimo da ugasi vašu uslugu već samo može da vrši izmene.

Timovi imaju dve opcije Admin i Račun. To zapravo znači da za pojedinu uslugu možete da kreirate tim koji će dobijati račun po isteku i stići će kako na vašu tako i na njegovu email adresu, ovo je jako korisna informacija kada su u pitanju developeri koji na svom nalogu imaju usluge klijenata i ovim sada kreiraju tim, dodaju klijentovu email adresu za račun i po prijemu računa kada ističe usluga automatski će stići klijentu bez potrebe da oni prosleđuju.

Scroll to Top