Puzdani WordPress hosting

Brz i pouzdan web hosting


Super brzi WordPress

Ukoliko ste u potrazi za hostingom za svoj prvi ili već razvijeni web sajt ovo je pravo mesto za vas.

ssl na svakom hostingu

SSL

Besplatan SSL omogući će da posetioci vide da je vaš sajt bezbedan.

litespeed na svakom hostingu

LiteSpeed web server

Jedan od najboljih web servera u ovom trenutku u svetu. Ubrzava vaš sajt kao ni jedan do sada dodatak ili rešenje.

http2 na svakom hostingu

Pouzdani Email

Ukoliko imate prodavnicu ili vam je email jako bitan postavite SMTP na vašem sajtu i uživajte u bezbednom i pouzdanom emailu.

http2 na svakom hostingu

Redovan backup

Svi vodimo računa ali nekad se desi da prilikom update nešto zakoči i ceo sajt se sruši, zato mi radimo redovan backup kako bi vi bili bezbedni.

http2 na svakom hostingu

PHP verzije

Sigurno znate da je preporučena PHP verzija 7.2 a mi u ponudi imamo sve PHP verzije koje se mogu promeniti jednim klikom.

antivirus na svakom hostingu

Imunify360

Premium zaštita za vaš sajt. Najbezbednije mesto na internetu.

Podrška koja je neprikosnovena


Uvek dostupna


Svakog dana putem LiveChat-a


Uvek prijateljski


Uvek voljna da pomogne


Ekstremno brza


Rešenja se mere u sekundama.


Najbolje ocenjena


Bez i jednog negativnog komentara

Najbolji WordPress Web Hosting

Zašto odabrati naš WordPress hosting?

Sa auto-instalerom WordPress, ne trebate da brinete oko instliranja ili skidanja fajlova i uploada. Ceo setup wordpress-a se završava jednim klikom. Vaš WordPress sajt će se jako brzo učitavati, sa optimizovanim serverom koji automatski keišira putanju i statičke fajlove na vašem nalogu kao i resterećen server koji sve raspoložive resurse za svaki tip sajta, od malih i osnovnih do većih online prodavnica.Uz dodatke koji uključeni u svaku cenu razlika u očitavanju će biti jasna.

Da li imate neko WordPress hosting pitanje? Profesionalna i ljubazna podrška će odgovoriti na svako vaše pitanje bez sekunde čekanja koja je dostupna non stop putem LiveChata svakog dana

Pored toga što su serveri jaki imaju zavidne preformanse, takođe glavnu ulugu igra i uptime koji je garantovanih 99,9% a jako često i po par godina da je uptime 100% na šta su primetili neki naši klijenti koji aktivno prate uptime i statistiku očitavanja svojih online prodavnica. Ovim ćete biti oduševljeni korišćenjem naših usluga.

Mi smo potpuno ubeđeni da pružamo najbolju uslugu hostinga da omogućavamo svima da se uvere u kvalitet bez ikakve uplate jednostavnim porudžbinom i besplatnim probnim periodom od 7 dana.


Šta je WordPress?

WordPress je open-source CMS što znači da ceo njegov kod i sadržaj je javno dostupan da svako može da vidi kako on radi i po želji da menja. WordPress kao i svi ostali CMS ima mnoge pogodnosti, a to su jednostavna administracija, brza izmena, redovan update i mnoštvo dodataka.

Ovaj CMS ne služi samo za blogove kao što mu je prvoshodno bila namena. On je postao nešto mnogo više, toliko je daleko otišlo da 2018 godine istraživanje pokazalo da 30% svih sajtova na internetu pokreće wordpress. To znači da ogromne medijske kompanije koriste wordpress za svoj sajt i prikaz vesti, da online prodavnice preferiraju takođe wordpress. Kompanije već masovno ga koriste zbog jednostavnosti kako bi smamnjile troškove oko web mastera oko sitnih ažuriranja.

On je potpuno besplatan. Ali ima i plugine i teme koje se kupuju, pa samim tim možete čak i kupiti neki dodatak koji će vam omogućiti da baš podesite kako želite i da tom kupovinom osigurate update u naprednom periodu.

WordPress Web Hosting Prednosti

Jedan je od najpopularnijih i najkorišćenijih CMS rešenja do danas.

Korisnicima nije potrebno tehničko znanje ili iskustvo. WordPress je od samog starta fokusiran na SEO i na bolje pozicioniranje sajtova na google.

Velika popularnost je dovela do toga da postoji i ogroman broj tema koji vam omogućavaju da kreirate sajt baš onakav kakav želite.

WordPress takođe ima i brojne dodatke plugine koji vam pomažu da proširite funkcionalnost sajta na do sada neviđene stvari. Samo jednim klikom sajt pretvarate u onlie prodavnicu, drugim klikom kreirate izgled sajta prevlačenjem elemanata ili potpuno izmena sajta.

Ovde su par stvari koje ćete odmah primetiti korišćenjem wordpressa:

  • Većina dobrih i neophodnih dodataka u wordpressu su besplatni
  • Jednostavno korišćenje kontrol panela i preglednost
  • 1-klik instalacija wordpressa i njegovih dodataka
  • WordPress je SEO paket koji od starta forsira preglednost i bolje rangiranje
  • Teme, dodaci i još mnogo toga kod ovog CMSa je potpuno besplatno
  • Jednostavnom instalacijom plugina od običnog bloga postajete online prodavnica ili medijski portal.

Da li si spreman za besplatni test?

Besplatni testni period traje 7 dana i moguće ga je iskoristiti u bilo kom trenutku bez ikakve uplate. Sve što vam je potrebno jeste registrovani domen.