U ovom članku će biti pojedinačno objašnjeno šta koja stavka iz resursa označava.

Besplatan sajt/shop – Kliknite OVDE da pročitate više o tome.

NVMe SSD – prostor na vašem nalogu. Tu obuhvata sve na vašem nalogu koliko imate na raspolaganju za vaš sajt, bazu, email bukvalno sve na vašem nalogu.

Protok – protok je količina MB ostvarenih od strane vašeg naloga download/upload.

Email adresa – broj email adresa koje možete da imate na vašem nalogu. Ukoliko imate domen recimo webhostingsrbija.rs i email adresa [email protected] to je jedna email adresa i možete da imate toliko email adresa po paketu.

Baza – broj baza označava koliko sajtova možete da imate koji koriste bazu podataka. Recimo sajtovi kao što je WordPress oni koriste bazu podataka za smeštanje podataka (članaka, tekstova, linkova ka slikama itd…) i jedan wordpress sajt koristi jednu bazu podataka.

Sajt – to označava koliko različitih sajtova možete da imate na nalogu odnosno koliko imate na raspolaganju Addon Domena (različitih domena) da dodate na nalogu.

Besplatan SSL – to je katanac pored vašeg domena (https veza) koja označava da je sajt enkripotovan i bezbedan za korišćenje.

Besplatan backup – backup je kopija vašeg naloga na bezbednom mestu da u slučaju ako vam zatreba, negde pogrešite ili se nešto nepredviđeno desi sa vašim nalogom da možete da vratite i nastavite sa radom.

cPanel – je premium softver koji se koristi za rad na hostingu kao što je kreiranje wordpress sajta, kreiranje email adrese, baze podataka i još mnogo toga.

LIteSpeed – je premium web server koji omogućava da se vaši sajtovi neuporedivo brže očitavaju čak i golim okom je razlika primetna u odnosu na obične apache servere.

Scroll to Top