Povećanje prostora

Poštovani klijenti ovo je obaveštenje da smo krenuli sa izmenom prostora na paketima. Ova promena ne obuhvata sve servere koje imamo, jer nisu svi serveri istog kapaciteta ali više od polovina servera koje imamo svima su promenjeni paketi i povećani.

Kako smo povećali resurse 28.2.2022 sada je na redu i prostor.

Kao što smo avgusta meseca najavili da će biti povećanja od 50% to je i urađeno sa malom izmenom a to je Standard paket gde smo povećali 100% sa dosadašnjih 2gb na 4gb.

Imajte na umu da mi koristimo NVMe SSD, ne običan SSD i ne HDD već NVMe SSD koji je najskuplji i najbrži prostor dostupan u svetu računara i servera.

Pratićemo korišćenje pakta, kompletnih resursa i same servere kako bi smo analizairali ponašanje i videli gde ima prostora za još neko povećanje kako bi smo mogli da iskoristimo servere maksimalno a vi da imate što više resursa možete.

Moramo biti pažljivi kod svakog povećanja jer svako povećanje donosi sa sobom i dodatno opterećenje servera a pošto je moto Kvalitet pre svega, to je ono što kod bilo kakve izemene moramo da vodimo računa, bolje i sa manje resursa a da to funkcioniše na maksimalnom nivou nego da se povećaju stvari koje ne mogu da se isprate i server ne može da pruži.

Ukoliko imate potrebe za nečim drugim, drugačijom vrstom usluge, dodatnom opcijom ili nečim slobodno možete da pišete na naš email i ukoliko postoji mogućnost biće nam drago da uvrstimo u ponudu i svima to omogućimo.

Scroll to Top