Povećanje prostora ali i cena

Pišem Vam danas u vezi cene hosting paketa. Ovaj deo obaveštenja nikada nije prijatan i zabavan za pisanje pa ću početi sa dobrim vestima koje su bile u planu još sa početka godine.

Na svim paketima povećaćemo prostor i to značajno. Povećanje će biti u fazama i po serverima do kraja godine. U fazama iz razloga kako bi pratili povećanje resursa i time osigurali maksimalni kvalitet i raspoloživost. Takođe želeo bih da napomenem da su povećni resursi na svim nalozima februara meseca ove godine ukoliko ste propustili to obaveštenje.

Na žalost neka vrsta loših vesti. WebHostingSrbija je prilično rasla u poslednjih godinu dana (što je odlično) ali mi ne želimo da imamo komprimis po pitanju kvaliteta. Uptime od 100% u poslednjih 2 godine je gigantsko dostignuće. Pored toga besplatan sajt i prodavnica ste odlično iskoristili ponudu i jako sam ponosan na to. Kako bi omogućili da usluga bude na nivou kao i do sada od 1.10.2022 biće povećano cena za 25%.

Zašto baš 25%?
Odgovor je jednostavan ušli smo u sistem PDV-a aprila meseca ove godine, pokušali smo da izbegnemo povećanje cena i da 20% i plaćamo iz ličnog profita ali evo posle 5 meseci rada sa PDV-om shvatamo da to nije moguće ukoliko želimo da radimo na način kao što smo radili do sada sa konstanim ulaganjem u kvalitet i u ponudama koje niko drugi nema.
Tako da povećanje nije da bi se povećala zarada već samo za iznos PDV-a.
Drugih 5% je povećanje zbog poskupljenja struje, datancetar gde nam se nalaze serveri povećao je cene servera 10% na mesečnom nivou. Stoga naših 5% kako bi ublažili rast ovih cena u nadi da će se situacija stabilizovati.

Usluge možete da obnovite pre 1.10 po dosadašnjoj ceni ukoliko želite da iskoristite period pre povećanja.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja biću srećan i odgovoriti na njih.

Hvala kao i uvek što ste najverniji i lojalni klijenti koje sam ikada video i naravno što koristite usluge.

Svako dobro
Đorđe Bojković
Scroll to Top