Novi domeni i nove cene

Jeftini domeni sada još jeftiniji

Veliki izbor domena sada smo dodali još novih. Pored novih domena regulisali smo i cene. Recimo jako popularan .win je sada 240 dinara za godinu dana. Transfer .com domena je 1080.

Registracija, obnova i transfer RS domena je 1850 dinara za godinu dana.

Kada smo uradili novi izgled malo smo modernizovali i klijent stranu pa je sada mnogo lakše napraviti račun, poslati sebi račun kreirati fakturu za poslovna lica, uređenje i manipulacija celog hostinga kao i domena brzo a jako pregledno i jednostavno.

Da ponovimo još jednom iako smo pisali u nekim našim prethodnim člancima razliku između internacionalnih .com, .net… i domaćih .rs domena. RS domeni su prioritet kada je u pitanju lokalna pretraga. To znači da ukoliko vam je ciljna grupa iz Srbije onda svakako RS domen bi morao da bude vaša jedina opcija. Jer će RS svakako bolje napredovati na google pretraživaču nego isti domen sa .com ekstenzijom za lokalno tržište odnosno Srbiju.

Još jedna nedoumica u vezi razlike domena.

Osim prednosti RS domena u odnosu na internacionalne .com … u vezi pretraživača ne postoji nikakva razlika po pitanju same tehnologije. Što se tiče tehnologije svi domeni su jednaki i svi rade na isti način.
Takođe nije bitno gde je kupljen domen a gde je hosting. Domeni za razliku od hostinga nisu nigde fizički smešteni niti će bolje raditi ako je kupljen negde iz ovog ili onog razloga. Domeni za razliku od hostinga mogu biti kupljeni i na Madagaskaru a radiće podjednako dobro kao i da je kupljeno u Inđiji.

Ono što još bunjuje pojedine korisnike a to je da li je bolje kupiti .co.rs ili samo .rs domen. U tom slučaju odgovor bolje je .rs iz razloga zato što je lakše i prostije za razliku od .co.rs. A i ljudi su navikli da je što kraće i jednostavnije pa je .rs bolje opcija samo iz tog razloga.
.co.rs mogu da registruju samo pravna lica, što je ujedno i njegova jedina prednost jer odmah govori da ste pravno lice.

Scroll to Top