Nelojalna konkurencija

Poštovani klijenti, zbog nelojalne konkurencije (na žalost iz naše zemlje) naš domen je na nekim listama izlistan kao pretnja i da postoji virus na njemu.
Neko iz konkurencije je umesto da potroši vreme na unapređenje kvaliteta svojih usluga odlučio da uloži to vreme kako bi naštetio nama. Iz nekog razloga mu se nismo svideli ili je neki njegov klijent prešao kod nas što ga je naljutilo.

Kako je naš domen prijavljen na listama pogotovo na onim koji ne proveravaju istinitost prijave pa već po automatzimu označe domen kao opasan po prijavi može vam doći obaveštenje od nekog softvera koji možda koristite. Zadnje što nam je klijent prijavio jeste na internet explorer edge postoji upozorenje. Odmah smo reagovali i poslali microsoftu zahtev za proveru i za ispravku toga kao lažna prijava.

Ovo je sve počelo jos sredinom prošlog meseca (juna) i od tada sklanjamo i domen sa tih listi prijavljujemo lažne prijave.
Takođe neke liste čak i ne vrše proveru već preuzimaju status od drugih listi pa je samim tim problem malo teži za rešavanje ali i to ćemo rešiti vremenom.

Hvala svim klijentima koji nam prijavljuju problem i pomažu nam da rešimo ovaj trenutni problem.

Želeo bih da napomenem da serveri kao i sajtovi nisu ugroženi ni jednog jedinog trenutka.

Hvala na razumevanju i podršci.

Dopuna: domen je skinut sa svih listi u ovom trenutku (15.7.). Ukoliko budete primetili još negde molim vas prijavite nam. Hvala još jednom svima koji su nam prijavili problem.

Scroll to Top