Novi klijent panel

Poštovani klijenti a i budući kako bi smo još više unapredili vaše korisničko iskustvo i maksimalno vam olakšali rad u klijent panelu napravili smo krucijalne izmene dodali nove bezbednosti naloga kao što je dva koraka prijava, notifikacije gde imate potpuni uvid šta god i u bilo kom trenutku se izvrši neka izmena za bilo koju uslugu koja se nalazi kod nas.

Dva stepena prijave

Dva stepena prijave je opcija u klijent panelu tj u opciji izmene vašeg profila gde možete da je aktivirate i prilikom svake prijave bićete pitani za šestocifreni kod koji će vam stići na email adresu.

Šta to zapravo znači?

To je bukvalno dodatni nivo zaštite čak i neko ko ima vašu lozinku ne može da se prijavi na vaš nalog ukoliko nema šestocifreni kod (naravno pod uslovom da je zaštita aktivirana). Jedini način da se prijavi na vaš nalog u tom slučaju jeste da ima pristup vašoj email adresi.

Notifikacije?

Dodali smo i notifikacije gde se svaka vaša akcija i izmena beleži i samim im imate u vidu kada je i u kom trenutku izvršena bilo kakva izmena na nalogu ili servisu koji imate kod nas.

Računi

Do sada je bilo kreiranje računa što ima i sada naravno ali nije bilo opcija preuzimanje računa iz klijent panela to smo sada omogućili kao i direktno plaćanje ne plaćenih računa. Takođe imate opcije i filtriranje računa po raznim kriterijumima kako bi ste lakše našli željeni račun.

Klijent panel

klijentpanelnovi Novi klijent panel

Ceo klijent panel je bukvalno od nule napravljen iako u opcijama podseća na stari ali to samo podseća dok je bezbednost dignuta na mngo veći nivo a dodate su i još opcije.

Dodali smo opciju i Engleskog jezika pošto smo zbog preporuke naših postojećih klijenata dobili i klijente iz celog sveta.

Sa desne strane i videćete motivacione poruke kako bi smo uspeli barem na malo da vas dodatno motivišemo za uspešan i bolji rad da zajedno idemo do novih i većih ciljeva.

U ovom stadijumu ćemo lakše i brže moći da dodajemo dodatne opcije kao i nove opcije plaćanja.

U izradi

U izradi je opcija kreiranje timova gde ćete moći za pojedinu uslugu da dodajete osobe koje će imati takođe pristup njoj. Ovo je pogotovo pogodno za developere koji mogu da dodaju svog klijenta da on prima račun ili za klijenta da odobri developera da ima pristup hosting nalogu. To će značajno olakšati kontrolu i sam rad svih.

Zašto nije to još uvek postavljeno?
Nije iz razloga jer smo bili kratki sa vremenom oko pokretanja ovog novog klijent panela i kako bi se pridržavali rokova. Nakon svega učinjenog morali smo da ostavimo i deset dana zbog testiranja i isprobavanja svih delova novog klijent panela i simulaciju raznih vrsta situacija.

Scroll to Top