Prelazak na veći ili manji paket

 1. Početna
 2. Klijent panel
 3. Prelazak na veći ili manji paket

Hvala Vam što koristite ovo uputstvo jer time oslobađate podršku kako bi mogla da pomogne nekome za šta ne postoji opcija ili treba druga vrsta pomoći.

Ukoliko imate veći broj poseta pa ste prekoračili trenutni protok ili možda Vam je potrebno više prostora ili želite da dodate više sajtova na tom nalogu možete preći na veći paket vrlo lako i jednostavno.

Prilikom transfera ne gube se podaci. Prilikom transfera se ne menja ništa osim paketa vašeg naloga. Sve ostalo ostaje isto.

Ukoliko prelazite na veći paket platićete samo razliku između paketa koji trenutno koristite i željenog većeg paketa.

Promena paketa:

 • Ulogujete se na ovom sajtu klikom na prijavu klijent panela gornji desni ugao. cp.webhostingsrbija.rs
 • Kliknite kod hostinga na “uredi”.
  (Ukoliko imate vise od 5 hosting naloga pojavice vam se link pogledaj sve i kada kliknete izlistace vam se svi hosting nalozi koje imate i zatim kliknete na domen hosting naloga koji zelite da nadogradite.)
 • Nakon što ste odabrali hosting nalog klikom na uredi ili na glavni domen pojaviće vam se opcije i među njima je nadogradnja paketa.
 • Nakon izabranog paketa kliknete na “Kupi” a potom odvešće vas na stranu za potvrdu.
 • Ukoliko je to što ste odabrali idete na Nastavi sa porudžbinom i odvešće vas na korak gde popunjavate podatke o uplatiocu tog računa
 • Nakon što popunite dobićete stranu kao na slici ispod gde automatski je na vašu email adresu poslat email sa predračunom i podacima za uplatu.

Ukoliko imate nedoumica slobodno se javite.

Djordje
Share