Reset cPanel lozinke ili Auto login na cPanel

  1. Početna
  2. Klijent panel
  3. Reset cPanel lozinke ili Auto login na cPanel

Hvala Vam što koristite ovo uputstvo jer time oslobađate podršku kako bi mogla da pomogne nekome za šta ne postoji opcija ili treba druga vrsta pomoći.

Ulogujete se na klijent panel https://www.webhostingsrbija.rs/klijent-panel/ (ukoliko ste zaboravili pristup, unesite email adresu sa kojom ste porucili uslugu u polje za reset i kliknite na dugme).

Nakon toga je potrebno da kliknete „uredi“ kod hosting opcije zatim na svoj hosting nalog (spisak hosting naloga domena pa se nalazi tu vas to je link kliknite).

Nakon toga imate opciju Reset cPanel lozinku ili Auto Login.

Ukoliko izaberete Reset cPanel dobićete na email lozinku novu sa kojom možete da se ulogujete na vašsajt/cpanel a ako izbarete Auto Login automatski bićete ulogovani na Vaš cPanel za taj hosting nalog ali pod uslovom da niste menjali lozinku u cPanelu ranije.

Ukoliko želite da koristite Auto Login opciju možete da kliknete na reset cPanel lozinku i da je ne menjate u cPanelu i time će opcija Auto Login raditi.

Samo osveži stranu?

Ukoliko kliknete na AutoLogin a samo osveži stranu onda prvo kliknite na Resetuj u opciji Reset cPanel pa onda zatim na AutoLogin.

Djordje
Share