Premium DNS

Pre svega da se predstavimo u jednom kratkom pasusu onima koji tek kreću da se upoznaju sa nama.

Iako ne tako veliki brend i firma ali od samog starta smo postavili visoke standarde kojih se i sada držimo a počeli smo 2014 i pružamo ono što drugi nemaju čak ni u ponudi. Svi paketi su sa NVMe SSD, LiteSpeed serverom, premium sigurnosnom zaštitom i LiveChat podšrkom svakog dana od 9ujutru do 12 uveče vikendom i praznicima. 

Opcija koju predstavljamo tiče se najviše onih koji koriste naše usluge za kupovine domena jer su cene naših domena niže u odnosu na druge registrare a pogotovo ako kupujete sa hostingom. Ova usluga zapravo je najbitnija onima koji povezuju svoj domen sa raznim sistemima, kako VPS tako i shopify recimo i slične usluge, gde im nije potreban hosting već samo DNS menadžment.

Premium DNS je upravo DNS menadžment koji vam omogućava da uređujete zapise na vašem domenu. Pored uređenja DNS zapisa za početak smo pripremili i 3 template koji će vam pomoću jednog klika podesiti vaš domen za povezivanje sa tim serversima a to su: Google Workspace, Shopfy i Webflow. Ukoliko vam je potrebno još neko podešavanje a da je za sve isto kao kod pomenutih servisa slobodno pišite biće dodato u rekordnom roku!

Kako da aktiviram Premium DNS?

Za pristup Premium DNS opciji potrebno je da poručite domen sa tom opcijom ili u primeru ispod biće prikazano ako već imate domen pa želite da aktivirate. Nakon što se ulogujete na klijent paneli idite na Uredi dugme pored domena za koji želite da aktivirate Premium DNS.

privkorak Premium DNS

Nakon što smo kliknuli na Uredi otvoriće nam se strana sa dosadašnjim opcijama ali ovog puta biće jedna više a to je Premium DNS.

kupipremiumdns Premium DNS

Kada kliknemo Kupi i poručimo kompletno tu opciju čija cena iznosi 300 dinara za godinu dana na tom istom mestu pojaviće nam se dugme Aktiviraj.

aktivirajpremiumdns Premium DNS

Ovde imajmo na umu da aktiviranjem ove opcije ako nisu podešeni naši nameserveri da će sistem podesiti naše nameservere što povlači za sobom da će prethodni prestati da rade. Ukoliko su podešeni naši nameserveri Premium DNS biće aktivan i videćete stranu kao na slici ispod.

uredipremiumdns Premium DNS

Sada kada je sve spremno za uređenje kliknemo na dugme Uredi i videćemo opcije kao na slici ispod.

U levom uglu biće 3 template (za sada) gde klikom na jednog od njih vaš dns biće automatski postavljen bez da je potrebno bilo šta dodatno da uradite. U desnom uglu imate izbora opcije rekorda koji želite da dodate.

U nastavku naravno imate sve podarazumevana podešavanja koja možete da obrišete sva ili da menjate po želji.

listazapisa Premium DNS

I to nije sve! Dok se sve to ne podesi kako želite i dok ne prođe DNS propagacija koja traje do 48h, vaš domen neće biti prazan imaće landing stranu za sajt uskoro što je daleko profesionalnije nego da je domen nedostupan i kao da uopšte ne postoji.

Sssoon Page Premium DNS

Nadam se da vam se dopada ova opcija, ukoliko imate pitanja ili sugestija za unapređenje slobodno pišite 🙂

I to nije SVE! 🙂 kupovinom ove opcije imate mogućnost za kontaktiranje podrške i pomoć oko podešavanje spcifičnih zapisa za vaš domen što nemate kod drugih besplatnih DNS menadžmenta ili drugih usluga.

Dobrodošli!

Scroll to Top