Unapredili smo zaštitu na serveru sa premium antivirusnom zaštitom kako bi vas sajt bio na najsigurnijem mestu na internetu.

Ovo je ogroman korak iznad drugih. 

Šta smo uradili?

Upornim i vrednim radom smo postigli to da smo u mogućnosti da vama, svojim klijentima, omogućimo najbolju zaštitu koja trenutno postoji kada su u pitanju web hosting serveri. 

Pre samo godinu dana podigli smo nivo zaštite uz pomoć premium softvera CloudLinux i time omogućili nesmetan rad i dodatan nivo zaštite kompletnog servera kao i pojedinačnih naloga.

Nakon toga posle svega samo par meseci unapredili smo FireWall zaštitu koja u ogromnoj meri sprečava hakovanje sajtova pre svega WordPress sajtova.

Danas smo dodali najnoviji alat ImunifyAV+ premium antivirus koji čisti 99% svih do sada virusa sa vaših naloga automatski.

Skeniranje celog servera vršiće se svakog desetog u mesecu sa početkom u 3 ujutru. Time će biti ostvaren kontinuitet u skeniranju i bezbednosti vaših naloga.

cPanel dodatak

u cPanelu vam se pojavila nova ikonica ImunifyAV+ gde možete da vršite pregled svojih skeniranih fajlova i da ih obrišete.

Podrška i tokom vanrednog stanja

Kao što ste već i navikli da možete da se oslonite na nas, mi smo i tokom vanrednog stanja bili dostupni za vas kao i inače od 9 ujutru do 1 uveče, svakog dana bez obzira na dan. Isto kao što smo dostupni za vreme svih praznika i vikenda tako je bilo i ovog puta.

Scroll to Top