Premium zaštita

Unapredili smo zaštitu na serveru sa premium antivirusnom zaštitom kako bi vas sajt bio na najsigurnijem mestu na internetu.

Ovo je ogroman korak iznad drugih. 

Šta smo uradili?

Upornim i vrednim radom smo postigli to da smo u mogućnosti da vama, svojim klijentima, omogućimo najbolju zaštitu koja trenutno postoji kada su u pitanju web hosting serveri. 

Pre samo godinu dana podigli smo nivo zaštite uz pomoć premium softvera CloudLinux i time omogućili nesmetan rad i dodatan nivo zaštite kompletnog servera kao i pojedinačnih naloga.

Nakon toga posle svega samo par meseci unapredili smo FireWall zaštitu koja u ogromnoj meri sprečava hakovanje sajtova pre svega WordPress sajtova.

Danas smo dodali najnoviji alat ImunifyAV+ premium antivirus koji čisti 99% svih do sada virusa sa vaših naloga automatski.

Skeniranje celog servera vršiće se svakog desetog u mesecu sa početkom u 3 ujutru. Time će biti ostvaren kontinuitet u skeniranju i bezbednosti vaših naloga.

cPanel dodatak

u cPanelu vam se pojavila nova ikonica ImunifyAV+ gde možete da vršite pregled svojih skeniranih fajlova i da ih obrišete.

Podrška i tokom vanrednog stanja

Kao što ste već i navikli da možete da se oslonite na nas, mi smo i tokom vanrednog stanja bili dostupni za vas kao i inače od 9 ujutru do 1 uveče, svakog dana bez obzira na dan. Isto kao što smo dostupni za vreme svih praznika i vikenda tako je bilo i ovog puta.

Scroll to Top