Klik klik haljinica

Pamuklik

Kako često i pored digitalizacije i interneta se konstantno pojavljuju izjave „još uvek ne postoji tržište na internetu za men“ ili „ma ko će ovo moje da kupi“. Problem je nedovoljna mašta ili motivacija.

Naš dragi klijent Jelena odlučila je da napravi nešto sasvim novo i inovativno na nšem tržištu. Kako je naša koleginica shvatila potencijal interneta i mogućnosti zarade odlučila je da se oproba i na ovom polju.

Naime prvi krok je bio naravno istraživanje ko kako radi i na koji način, a odatle se i rodila ideja da omogući potpunu slobodu svojim klijentima da biraju boje i da sami kreiraju haljinicu po svom ukusu.

Pored velikog broja izbora tipa haljinica i u svakoj haljinici možete sami odabrati boje i rasporediti kako baš vama odgovara. Time imate potpuni unikat koji niko nema.

Screenshot 17 Klik klik haljinica

Jednostavnim odabirom boja i tipom haljinice spremite svoju princezu za ovogodišnje leto. Sigurni smo da će joj sve drugarice zavideti.

Koliko je to uspešno?

Uspeh je individualna stvar i najviše zavisi od toga koliko se posvetite i da li je to hobi ili posao. Ono što je Jelena napomenula je da uveliko sprema nove kolekcije i da želju za radom ima sve više. Jako je zadovoljna što može svima da posluži kao primer da ko ima neku ideju u koju veruje, može i da je ostvari.

Internet ili fizička prodavnica?

U ovom slučaju pored mobilnih telefona i interneta nije bilo dvoumljenja već je sav svoj trud plasirala isključivo putem interneta, jer je tako tržište onda cela Srbija (a i šire) umesto jedne ulice i par ljudi koji možda primete ili ne primete prodavnicu.

Kolika je investicija?

Sama investicija zavisi koliko veliko želite da startujete. Jelena je napomenula da ide malim koracima ka uspehu i da svakog dana dodaje nove mogućnosti i nove ideje dolaze.

„Na početku, sama pomisao na pokretanje sajta izgledala mi je kao ogromna odluka. Međutim, sve je ispalo mnogo lakše iako nisam imala nikakvo predznanje o tome. Lako sam našla pomoć za sve što nisam znala. Krenula sam sa jednim sajtom čija je prva verzija bila veoma jednostavna, pa sam dodala nove funkcionalnosti i tako se razvijam konstantno i pružam svojim kupcima uvek nešto novo i jedinstveno.“

Pozivamo vas da pogledate i da odaberete za svoju princezicu unikatnu haljinu baš po njenoj meri. Ako ste neodlučni, Pamuklik vam predlaže kombinacije boja koje su u trendu.

Kako je WebHostingSrbija pomogla?

„Pomogla je u ogromnoj meri. Prvo sam imala hosting kod druge firme isto iz Srbije ali sam u startu prešla zbog niže cene, dok kasnije nisam shvatila da pružaju podršku non stop i vikendom što me je jako obradovalo jer nisam neki poznavalac. Uvek su izašli u susret i pomogli kroz par sekundi.“

Sajt: https://pamuklik.rs/

Scroll to Top