Mentorstvo 1 na 1

U eri WordPress-a kao što je sada izabrati pravi način za učenje znači i brži način savladavanja. WordPress trenutno zahvata više od 40% svih sajtova na svetu. Što znači da od svih sajtova skoro pola su pravljena WordPressom. Od toga procenat je još veći ako se gledaju novo postavljeni sajtovi i tendencija da se poveća procenat wordpress sajtova je još veća.

Kako bi ste naučili neku materiju potrebno je da nađete odgovarajuću literaturu ili osobu koja će vam u tome pomoći. Naravno možete sve to i sami ali to zahteva mnogo više vremena nego sa odgovarajućim mentorom ili sa literaturom.

Izborom pravog mentora ne da ćete samo ubrzati postupak učenja već će i materija biti mnogo bliža i jasnija nego sa bilo kojom literaturom ili sa učenjem sami. Iako je učenje samostalno kvalitetno i sveoubhvatno ono često može i da odvuče u pogrešnu stranu i da se fokusirate na pogrešne elemente od onoga šta vam zapravo treba.

WordPress kursevi

wpkurs.rs je sajt koji vam omogućava mentorstvo jedan na jedan tu imate mogućnost profesionalca koji se već dokazao u toj profesiji da vam direktno pokaže i savetuje šta je potrebno da uradite i na koji način da to bude zaista kvalitetno.

Ono što ih što razlikuje ove kurseve od drugih jeste da po završetku kursa imate pravi sajt koji ni u kom pogledu ne zaostaje u odnosu na druge koji to rade profesionalno godinama. Imaćete osnovu i pripremiće vas za mnogo više od samog kursa i definisanih poglavlja.

Svoj prvi sajt radite na pravom hostingu i sa pravim domenom i odmah se susrećete sa svim kao kada pravite sajt za klijenta. Jer svrha kursa jeste baš to da napravite nešto kvalitetno i da vam drugi neko plati za to urađeno.

Kurs može da završi i neko ko želi sam da pravi sajt za sebe.

Koja je prednost tu? Ako želite da imate sajt on košta od 150 eura pa na više to je nekih 20 000 dinara i u tu cenu ne ulazi mesečno održavanje niti bilo kakva dodatna izmena. Znači po završetku za svaku izmenu ili doradu morali bi ste da plaćate tu istu ili drugu osobu da vrši izmene, a ovako naučite sami i onda možete da menjate i radite bukvalno šta želite bez ograničenja a samim tim i cena je daleko manja.

Scroll to Top