Važno obaveštenje o uslugama

Poštovani klijenti,

Želimo vam iskreno zahvaliti što ste deo naše Web Hosting Srbija porodice. Vaše stalno poverenje nam je velika motivacija da se svakodnevno trudimo i poboljšavamo naše usluge.

Međutim, suočeni smo sa značajnim povećanjem troškova u oblasti servera, licenci softvera i usluge, kao i porastom inflacije, što ima direktan uticaj na cenu usluge koju vam pružimo. Da bismo održali visok standard usluge, a pritom ulagali u nove tehnologije i sigurnost, potrebno je da izvršimo manje prilagođavanje cena naših paketa.

Šta se menja?

  • Cene naših hosting paketa će se povećati za oko 15%.
  • Ovo povećanje će stupiti na snagu za sve nove narudžbe od 1. marta 2024.
  • Postojeći klijenti ništa ne plaćaju do trenutka obnove, sve uplate primljene posle 29.2.2024 biće po novom cenovniku.

Povećanje se odnosi samo na hosting usluge ne i na domene i druge naše usluge.

Zašto ovo radimo?

Povećanje troškova servera, licenci, usluga, porast poreza i inflacija imali su direktan uticaj na cenu usluge koju vam nudimo. Ipak, želimo da vas uverimo da ovo povećanje neće uticati na kvalitet usluge koji ste navikli od nas. Naprotiv, ove investicije omogućiće nam da:

  • Održavamo visoku brzinu i uptime sa Litespeed serverima i NVMe SSD diskovima. Ubrzajte vaš sajt i pružite bolje iskustvo vašim korisnicima.
  • Nastavimo da budemo jedini provajder u svetu koji nudi besplatan sajt ili shop sa hosting paketom. Bez komplikacija pokrenite internet prodavnicu ili profesionalni sajt.
  • Pružimo besplatnu podršku za sajtove u WordPressu i PHP aplikacijama. Zaboravite na skupe frilensere i agencije – mi smo tu za vas.
  • Budemo jedini hosting provajder u regionu sa non-stop podrškom preko live chata, čak i za vreme praznika. Dostupni smo uvek kada vam trebamo.
  • Koristimo najnaprednije licence softvera za prevenciju i suzbijanje hakovanja sajtova i virusa. Zaštitite svoj sajt i podatke s vrhunskim sigurnosnim rešenjima.

Šta ovo znači za vas?

Povećanje cena će imati minimalan uticaj na vaše web hosting troškove. U zamenu, i dalje ćete uživati u najboljim uslugama u regionu, uz dodatne prednosti koje drugi provajderi ne pružaju.

Razumemo da promene nekada nisu prijatne, ali verujemo da su neophodne za održavanje i unapređenje kvaliteta usluge koju vam pružamo. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet, i trudićemo se da vam i dalje pružamo najbolje web hosting iskustvo na tržištu.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili potrebujete dodatne informacije, slobodno nam se javite.

Hvala na razumevanju i nastavite da gradite fantastične sajtove s Web Hosting Srbijom!

Scroll to Top