Najbolji hosting za marketing agenciju

Koji je najbolji hosting za marketing agenciju?

Pre svega postoje više vrsta marketing agencija, a kojoj se obraćamo je ona koja se zapravo bavi izradom sajtova a to je ona koja će imati najviše koristi.

Zašto se razlikuju potrebe marketing agencije za izradu sajtova od bilo koje druge agencije ili osobe koja se takođe želi da ima sajt? Zapravo agencija podrazumeva da ima više klijenata aktivnih sa kojima sarađuje i samim tim da u svakom trenutku zna da je sajt na bezbednom i da o tome ne mora da razmišlja. Dok bilo koji pojedinac ima verovatno jedan sajt i samo o njemu brine i može potpunu pažnju da posveti njemu, dok agencija ima više sajtova i kada ne mora da razmišlja o hostingu i samom sajtu onda je to znatno olakšavajuća okolnost i onda su rezultati daleko bolji.

Šta zapravo znači dobar hosting kada su ponude tu i tamo slične?

Karakteristike paketa. Iako su ponude hosting provajdera naizgled slične, razlike mogu da budu ogromne. Ono što se ne vidi na prvi pogled su resursi svakog paketa a to je CPU, RAM, broj procesa, broj fajlova, količina pisanja/čitanja na disku i slično. Sve to je od ključnog značaja za svaki sajt jer to zapravo znači i brzinu očitavanja sajta i mogućnost da podnese broj poseta u istom trenutku.

LiveChat podrška. Takođe pored tih tehničkih karakteristika paketa ono što se na prvu loptu ne smatra najbitnijem jer se obično kaže „šta će mi podrška ako sajt radi“, zapravo u tome i leži caka jer šta će se desiti kada sajt prestane da radi iz bilo kog razloga? Da li je to problem do hostinga ili do samog sajta, ako je do hostinga koliko će brzo rešiti problem jer kao agenciju vas klijenti zovu i ne radi im sajt šta ćete uraditi? Ako je problem do samog sajta vama je potrebna informacija šta dalje kako da se to što pre popravi? Stoga je podrška najbitnija u celoj priči čak i bitnija od samih karakteristika paketa.

Visok uptime i brzi sajtovi. Iako se brzina sajtova podrazumeva to u realnosti nije baš slučaj. Ogroman broj najvećih hosting provajdera (tipa hostgator, godaddy…) i dalje koriste HDD prostor za sajtove što je najgora moguća solucija i usporenost servera. Takođe pored toga svi serveri rade na apache što je nekoliko puta sporije od modernog LiteSpeeda. Mi u našoj ponudi ne koristimo ni SSD već koristimo NVMe SSD koji je 3 puta brži od običnog SSD-a i koristimo LiteSpeed Web server koji je nekoliko puta brži od Apache. Kada na sve to dodamo jake servere uptime od 100% koji imamo nije uopšte iznenađujući a brzina je već na zavidnom nivou.

Backup. Redovan backup je od ključne važnosti jer u bilo kojoj nepredviđenoj situaciji da li se sajt sruši zbog novog update ili neke slučajne greške da može lako i brzo da se vrati uz pomoć par klika. Mi backup pored dnevnog čuvamo čak do 2 meseca.

Zaključak kod ovog poglavlja jeste dobar hosting je brz, pouzdan, uvek dostupan i sa dobrom podrškom.

Zašto bi agencija odabrala Web Hosting Srbija?

Pre svega jer smo pouzdan hosting provajder. Komentari naših klijenata koje u ovom trenutku imamo skoro 2000 govore o tome. Takođe podrška koji jedini u regionu imamo LiveChat podršku dostupno svakog dana čak i za vreme praznika i vikenda. Koju podršku možete da kontaktirate u ponoć nove godine i dobiti odgovor?

Affiliate

Kao agencija želite da iskoristite najbolje što možete i da ostvarite najveći mogući profit. Tu nastupa i Affiliate opcija gde dobijate 10% od svakog hostinga kupljenog, samim tim vaš sajt možete besplatno da hostujete ili zarađen novac od affiliate možete da koristite za plaćanje hostinga a od klijenta za cenu hostinga možete da zadržite za sebe.

Premium teme i dodaci

Iako je ovo po našim klijentima koji imaju agenciju možda jedno od najbitnijih stavki ja bih se ipak osvrnuo i na one ostale ali premium teme i dodaci nisu mala stvar.

Zamislite svaki klijent koji želi da mu radite sajt znate da imate premium temu samo zato što ste kupili hosting koji ionako morate da kupite plus na to dobijate 10%. I to vas ništa ne košta čak i mnogo manje jer su naše cene najniže od drugih provajdera.

Pogledajte Premium a besplatno stranu.

Ukoliko ste agencija kojoj je potreban pouzdan hosting provajder, sa podrškom koja je uvek dostupna i sa brzim serverima onda ste na pravom mestu. Testirajte nas i spremite se za oduševljenje!
Scroll to Top