Plugin za konvertovanje iz Ćirilice u Latinicu

U poslednje vreme sve više sajtova prelazi na latinicu iz različitih razloga. Međutim, postoji samo jedan glavni plugin koji se koristi za ovu svrhu, taj plugin je odličan ali kao i svaki plugin može da izazove probleme. Iz tog razloga predstavljamo vam naš plugin – „Cirilica u latinicu“.

Zašto je „Cirilica u latinicu“ jedini izbor?

  1. Brzina: Dok su drugi pluginovi poznati po tome što mogu usporiti vaš sajt, naš plugin je optimizovan da ne utiče na brzinu uopšte.
  2. Sigurnost: Razvijen prateći najbolje prakse WordPress-a, možete biti sigurni da vaš sajt ostaje siguran.
  3. Redovna ažuriranja: Za razliku od konkurencije koja često kasni sa ažuriranjima, naš tim brzo reaguje na sve promene u WordPress ekosistemu.

Kako instalirati i koristiti plugin?

Instalacija:

  1. Preuzmite plugin sa našeg GitHub repozitorijuma.
  2. U vašoj WordPress administraciji, idite na Dodaci > Dodaj novi > Postavi dodatak.
  3. Postavite ZIP datoteku i aktivirajte dodatak.

Upotreba: Jednostavno aktiviranjem plugina, sav sadržaj na vašem sajtu će automatski preći sa ćirilice na latinicu. Nema dodatnih podešavanja, niti komplikovanih opcija. Sve funkcioniše automatski.

Koje probleme rešava ovaj plugin?

Ako ste koristili druge pluginove za konverziju ćirilice u latinicu, verovatno ste naišli na sledeće probleme:

  1. Usporavanje sajta: Mnogi dodaci nisu dobro optimizovani, što može dovesti do usporavanja vašeg sajta.
  2. Problemi sa kompatibilnošću: Sa stalnim ažuriranjima WordPress-a, pluginovi koji nisu redovno ažurirani mogu postati nekompatibilni i prouzrokovati probleme.

Naš plugin je razvijen tako da se ovi problemi ne pojave. S obzirom na brzinu i sigurnost koje nudi, kao i jednostavnost upotrebe, „Cirilica u latinicu“ je najbolja alternativa trenutno dostupnim rešenjima.

Zašto ga nema na wordpress sajtu?

Plugin smo prijavili kod wordpress-a da ga uvrsti u ponudu ali je proces jako spor i traje po nekoliko meseci. Stoga pojaviće se kada odobre a do tada možete da ga koristite na ovaj način i preuzmete ovde.

Zaključak

U svetu WordPress-a, važno je imati pouzdane alate koji vam pomažu da vaš sajt funkcioniše besprekorno. Sa našim pluginom „Cirilica u latinicu“, možete biti sigurni da će vaš sajt preći na latinicu bez problema i komplikacija. Pružamo vam brz, siguran i pouzdan alat koji će unaprediti vaše online prisustvo.

Scroll to Top