Veća cena domena bez hositnga

Poštovani, klijenti i oni koji želite da postanete. Obaveštavamo vas da će cena domena za one koji nemaju hosting kod nas i u toku porudžbine ne naruče hosting biti veća.

Popust prilikom kupovine domena i nižu cenu domena (trenutnu) moći će da koriste naši klijenti koji već imaju hosting kod nas ili koji u toku porudžbine poruče i hosting paket.

Koji je razlog ove promene?

Razlog promene jeste što je ogromna većina naših klijenata kod nas uzimala domen zajedno sa hostingom i koristila naše pogodnosti niskih domena za hosting naloge koji su kod nas. Mi od registracije domena ne zarađujemo bukvalno ni dinar. Stoga je moguća tako niska cena registracija domena kod nas upoređenju sa konkurencijom.

Međutim kako se skoro pa duplo povećao broj onih koji kupuju domen kod nas a hosting imaju na raznim drugim mestima tu dolazimo do problema gde nam se povećava promet a samim tim i drugi dodatni troškovi i porez pa smo u značajnom gubitku.

Kako bi smo mogli da zadržimo kvalitet i dosadašnje cene za naše najvernije klijente povećanje će se odnositi samo ukoliko se kupuje samo domen.

Žao nam je ako je ovo izazvalo bilo kakvu nelagodnost ali kako nam je bila parola od samog starta Kvalitet pre svega nastojimo da to zadržimo dokle god radimo.

Hvala na razumevanju.

Scroll to Top