VJ2Tech

Web Hosting Srbija sarađuje sa brojnim partnerima u zemlji, a jedan od njih je i VJ2Tech, koji je specijalizovan za izradu profesionalnih i bezbednih veb-sajtova i SEO optimizaciju. Da bi pokazali šta znaju, potrudili su se da njihova prezentacija dobije najviše ocene prilikom provera alatkama Google Lighthouse i Alexa. Te alatke mere kvalitet veb-stranica i njihovo rangiranje, kako na globalnom, tako i na lokalnom tržištu. Retko ko može da se pohvali rezultatima koje VJ2Tech ima, a to je maksimalni procenat u svakoj od kontrolisanih oblasti, kao što snimci ekrana ispod pokazuju.

slika1 VJ2Tech
slika2 VJ2Tech

Za ovako dobro rangiranje potreban je uigran tim stručnjaka koji vodi računa o vidljivom i “nevidljivom” delu sajta. Postoje određeni kriterijumi koje prezentacija mora da ispuni. Veoma su bitni brzina učitavanja sajta, relevantnost pretrage, dužina teksta, upotreba ključnih reči, linkovi, prisutnost na društvenim mrežama. Sve to zajedno predstavlja jedan složen ekosistem gde su prava mera i ravnoteža ključni. Upravo vam VJ2Tech može ponuditi kompletnu i kvalitetu uslugu izrade i održavanja prezentacije i vašeg prisustva na internetu putem vođenja kampanja na društvenim mrežama i plaćenim oglašavanjem na Googleu.

Domen i hosting obezbeđuju u saradnji sa nama, a njihov tim stručnjaka će u saradnji sa vama materijalizovati sve vaše ideje i sadržaj oblikovati tako da se i vaš vebsajt nađe u društvu najboljih. Sem posvećenog tima programera koji su sem u izradi vebsajtova vešti i u drugim oblastima programiranja, u timu se nalaze i grafički dizajneri. Zbog toga VJ2Tech može da predstavlja pravi izbor pri odabiru tehničke podrške za vašu medijsku kampanju. Uz izradu prezentacije u onlajn svetu, mogu vam pomoći da izgradite potpun vizuelni identitet, putem izrade savremenog i upečatljivog logotipa firme koji ćete koristiti u promotivnim materijalima ili na izlaznoj dokumentaciji.

Kompaniji VJ2Tech možete se obratiti putem kontakt formulara na njihovom sajtu ili putem društvenih mreža i odgovoriće vam u najskorijem roku. Za sve nove klijente, popust od 10%.

Scroll to Top