Deaktivacija usluge

  1. Početna
  2. Klijent panel
  3. Deaktivacija usluge

Ukoliko želite da daktivirate/obrišete neku uslugu koju imate kod nas jer ne želite više da je koristite to možete da uradite iz klijent panela.

Usluga će se sama deaktivirati po njenom isteku i nije potrebno ništa da uradite, jednostavno ignorisite predračune za tu uslugu i ona će sama biti deaktivirana i posle obrisana.

Pomoć oko pristupa klijent panelu možete pogledati na ovom uputstvu: /pristup-klijent-panelu/

Nakon što ste pristupili klijent panelu kliknete na “Uredi” kod usluge (hostinga, domena…) koju želite da deaktivirate/obrišete i potom idete na Brisanje usluge naloga i kliknite na Promeni.

Nakon toga dobićete kao na slici ispod (ovo je primer za brisanje hosting naloga)

Gde je potrebno da unesete domen hosting naloga koji želite da obrišete ovo je kao prevencija da slučajno ne obrišete pogrešan nalog. Kada unesete domen i kliknete na Obrisi usluga biće obrisana.

Ovo je nepovratna akcija, kada se jednom obriše ne može da se vrati.

Napomena za brisanje domena:

Domen ne može da bude potpuno obrisan u smislu da nakon brisanje domena iz klijent panela, domen biće u stanju deaktivacije ali neće postati slobodan za registraciju. Domen biće deaktiviran do njegovog isteka i procedura nakon isteka biće ista kao i za domene koji su aktivni.

0/5 (0 Reviews)
Djordje
Share