Garantovano prvo mesto na google!

Ovaj post je napisan kako bi se razbila zabluda rangiranju i kako vam kojekakvi stručnjaci ne bi obećavali brda i doline i time uzeli novac.

Sa konferencije i jedan od naših najpoznatijih stručnjaka za SEO možemo da saznamo da pozicija na google ne može se ni u kom slučaju garantovati!

Zašto se pozicija ne može garantovati?

Zato što čak ni sam google ne može da garantuje prvu poziciju.
Šta onda zapravo SEO stručnjak može da garantuje? Može da garantuje samo i napominjem SAMO bolje rangiranje i ništa osim toga!

Da li može sajt da bude na prvoj strani šta god da se ukuca?

Ne. Ni na koji način to nije moguće. SEO optmizacija se vrši isključivo za odađene ključne reči radi boljeg rangiranja. Ukoliko se bavite molerskim radovima onda možete recimo da se opredelite „jeftini molerski radovi“ ili „jedinstveni molerski radovi“. Za takve stvari može da se „gađa“ prva pozicija na googlu ali ne i za sve što ima veze sa molerskim radovima.

Opredelite se za jedan pravac koji želite i to se forsira preko sadržaja i meta tagova za bolje rangiranje!

Šta zapravo znači SEO optimizacija?

Seo optimizacija zapravo znači kreiranje sadržaja, kao i meta tagova prilagođenih za određene ključne reči. Odnosno za određenu sferu a pod tim se misli uskostručnu oblast vašeg poslovanja. Ako imate firmu koja ima 5 oblasti onda je bitno da izaberete onu najbitniju po vama i da sa njom pokušate da dođete do prve pozicije!

 

Scroll to Top