Kreiranje računa

Hvala Vam što koristite ovo uputstvo jer time oslobađate podršku kako bi mogla da pomogne nekome za šta ne postoji opcija ili treba druga vrsta pomoći.

Ovaj deo klijent panela vam omogućava da lako pošaljete sebi ponovo račun koji ste greškom obrisali, da objedinite više usluge u jednom računu, da razdvojite usluge i da platite posebno ukoliko ne želite nešto da nastavljate da plaćate i slično.

Prijava na klijent panel

Pomoć oko pristupa klijent panelu možete pogledati na ovom uputstvu:

Pristup klijent panelu

Kada ste se ulogovali na klijent panal dobićete opcije kao na slici prikazanoj ispod:
Kreiraj račun link

kreirajracun1 Kreiranje računa

Sada je potrebno da kliknete na link „Kreiraj računi“. Nakon toga dobićete stranu kao na slici ispod ali sa vašim uslugama.

kreirajracun2 Kreiranje računa

Na toj strani samo ispod ovih već kreiranih računa, možete da izaberete za koju uslugu želite da kreirate račun, štikliranjem označeno desno crvenim kvadratom. Kada označite šta želite da platite kliknete na dugme Naruči.

Kada kliknete na naruči pojaviće vam se kao na slici ispod.

kreirajracun3 Kreiranje računa

Ovde popunjavate na koga glasi račun odnosno osoba koja plaća račun to je obavezno i mora da bude ispravno. Kada popunite kliknete na „Naruči“. Nakon toga dobićete poruku kao na slici ispod

kreirajracun5 Kreiranje računa

Uplatu možete izvršiti putem kartice klikom na link koji vam se pojavilo ili putem uplatnice/ebanking/mbanking sa podacima koji su vam stigli na email.

Scroll to Top