3 LiveChat opcije

LiveChat možete da implementirate na sajtu jako brzo bez obzira da li je upitanju CMS ili običan HTML sajt.
Postoji ogroman broj LiveChat ponuda, ogromna većina se plaćaju ali ima i onih koji imaju i neke start pakete koji su besplatni ali imaju jako veliki broj ograničenja.

Navešćemo 3 opcije.

  1. Tawk.to je donekle idealna kombinacija opcija-cena
  2. JivoChat jako lep sa puno opcija
  3. Zopim možda najkorišćeniji kod nas
  • tawk.to i mi koristimo pre svega besplatan i pozdan. Neograničen broj agenata, neograničen broj istovremenih razgovora, neograničen broj triggera i još mnogo toga.

Možete da podešavate izgled samog chata, jako pregledan admin panel bez jave, brz. Defnitivno svaka preporuka.
Imaju prečice gde već imate pripremljene odgovore za česta pitanja.

Negativne stvari jeste da nije kompletan, ima još puno toga da se podešava i uređuje. Verovanto u narednih godinu dana izbaciće i oni verzije sa plaćanjem jer su sakupili jako veliki broj klijenata.

  • JivoChat koristio sam ga pre nego što sam saznao za tawk.to. Ima puno puno opcija. Jako mi se sviđa opcija gde možeš da korisniku pokažeš gde šta da se klikne i korisnik stvarno to vidi.

Lepše urađen sam plugin kod Vas, takođe admin deo je jako pregledan i jednostavan.

Osnovni paket pruža mnogo više nego drugi što pružaju. Ima i plaćenu verziju koja je $10 mesečno.

Loša strana što nije potpuno besplatan i one najkorisnije opcije su tek u plaćenoj verziji.

  • Zopim jedna od najpuplarnijih kod nas je po meni i najlošiji iz ove ponude. Nije loš ali za opcije koje se ne plaćaju najmanje nudi.

Što se tiče samog plugina tu ne treba dodavati jer se ničim ne ističe posebno.

Negativne osobine u plaćenoj verziji nema puno ali u besplatnoj ima ih strašno puno. Jako jako je ograničen. Najviše što smeta jeste da ne možete više razgovora istovremeno. Plaćena verzija po agentu je $14 što je jako puno u odnosu na JivoChat koji ima pregršt opcija za samo $10 ovo je i skuplje i nema toliko opcija u plaćenoj verziji.

Kao i u svemu sve se svodi na lični ukus. Ko šta voli i kome je šta potrebno. Svakako u Srbiji se gleda pre svega cena pa onda opcije. Ono što je trenutno u ponudi jeste tawk.to nudi puno opcija i mobilnu aplikaciju i to potpuno besplatno ali nisu sve opcije ispravne, dok JivoChat nudi puno više opcija i sve funkcionalne ali po ceni od deset dolara, dok najlošija ponuda je trentno Zopim koji ima puno ograničenja u besplatnoj verziji a i u drugim jeftinijim plaćenim opcijama.

Za jako veliki broj korisnika tawk.to biće idealno rešenje jer su zahtevi mali. Oni malo zahtevniji moraće da izdvoje određenu sumu kako bi svojim klijentima pomogli u svakom problemu.

Scroll to Top